10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Dün az erken uyumuştum gece tansiyon yükselmiş bugün de uyku tutmadı buralar sakin baya
-
Şafak 11
-
@mülkiidare110 @Pisagor kadar etki etmiyor ama sağol varol başkan
-
@kamucu-1 dostum 2020e göre bu sene forum sınava hazırlanırkende suskundu sınav sonrasında da
-
Forumda yaprak kimildamiyor
-
duyumcular küstürüldü @kamucu-1 dostum senin geçen sene duyumların vardı bu sene yok mu bir şeyler
-
@anadolu-109 şu ana kadar gelmiş birşey yok bana ancak geldiği gibi paylaşacağımdan emin olabilirsiniz
-
@kamucu-1 eyvallah hocam
-
@maiyetmemuru fırtına öncesi sessizlik
-
@ahmet12-0 teşekkür ederim hocam
-
duyum yok mu duyum ?
-
Yokmu bir gelisme ?
-
@zoll13, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
duyum yok mu duyum ?
Kimsenin 73+27 si (yüzü) kalmadı sanırım
-
@districtgovernor çok derin manası var ?
-
@districtgovernor daha acik :d
-
@districtgovernor, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@zoll13, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
duyum yok mu duyum ?
Kimsenin 73+27 si (yüzü) kalmadı sanırım
KAP bildirimi geldi...
-
@districtgovernor açıkça konuş hocam yaaa
-
- Duyum var mı?
- Var
- Söz linçlemeyeceğiz lütfen paylaşır mısın kardeşim
- Kendimce sebeplerden ötürü tamamını söyleyemem ama x kişi mülakata kaldı taban da x'ten küçük umarım yardımcı olmuşumdur
- Kardeşim ben forumun abisiyim o yüzden dediğimi yap tabanı tam söyle
- Arkadaşlar bu duyum falan ne alaka gizli kalması gereken bir süreç değil mi bu
- Arkadaşlar ülke felaket içinde ben 81 aldım ama siz hala neyin derdindesiniz ne kadar bencilsiniz bugün bari yapmayın
- Verebileceğim bilgi bu kadar yapabileceğim bir şey yok
- Arkadaşlar istediğimiz bilgiyi istediğimiz ölçüde veremeyecekseniz paylaşmayın duyum falan defolun gidin ne işiniz var forumda biz zaten sınav sorusu tartışmak için açtık bu başlığı
- Ahmet Deniz Fanclub, kardeşim ben sizi mülakat salonunda bulurum siz rahat olun AhmetDeniz sizlerle
- Arkadaşlar 10 gün sonra ÖSYM açıklayacak ama ben kendi irademle giriş yaptığım forumda sizin taban duyumlarınızı okumak istemiyorum çünkü 10 gün içinde hayaller kurup bu hayallerim yıkılırsa da sizi sorumlu tutarım vebal altına girersiniz o puanı alan benim ama sizin duyumlarınız yüzünden 10 gün içinde dünyam başıma yıkılabilir foruma ne sebeple girdiğim hakkında benim de hiçbir fikrim yok
- Duayen hoca x diyor ki taban max 75 olur (vaaaaayyyy)
- Kardeş tabanı tam söylemiyorsan söyleme o zaman saygısızlık bu yaptığın, isteğimizi yerine getirmiyorsan boş yapma çocuk oyuncağına çevirdin
- Ya ben diken üstündeyim zaten allah aşkına benim hoşuma gitmeyecek duyumlarınızı kendinize saklayın beni foruma zorla soktukları için sizlerin bana 10 gün için hayal kurdurtmayacak duyumlarınızı okumak istemiyorum aşırı tedirginim zaten en çok ben haklıyım
Kapanış
-
@kaymakam-hanim-0 vebal ve alınganlığı unutmuşsunuz
-
@zoll13 hiç unutur muyum