10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
-
@can-mavi hocam var mı duyum ?
-
@can-mavi dertsiz tasasız üzüntüsüz dedik hakaret anlaşıldı ben de anlamadım ki yeni nesil hep mi böyle mirim
-
@zoll13 malesef dostum, bende duyumlar sınav tarihi ve mülakat ile ilgili olur
-
@kaymakam-hanim-0 hocam sizin netiniz kaç
-
Bu hafta bir hareketlenme olur mu acaba?
-
@can-mavi en kesin duyum da o olur zaten. Ösym sınav açıklama tarihinden 1 gün önce soru iptal etse mesela ne olacak? 1 gün öncesine kadar %100 doğru olan duyum boşa çıkacak sonra gelsin vebal pointler dhdjhd bu vebal konusu çok komik oluyor arkadaşlar duyum paylaşan kişi sanki sınava sizin yerinize girmiş de o puanı almış gibi garip garip ruh hallerine girmeyiniz
-
@chandler-bing sanmam hocam gününde açıklanır bence
-
@kaymakam-hanim-0 bir de duyumu kimden aldın diye soranlar oluyor benim en sevdiğim tayfa da onlar
-
@mülkiidare110 hahaha ya daha geçen gün 5 konuluk felsefe dersinde bir soruyu tahmin edip tutturdu diye adamın birini tag yaptılar twitterda, sonra sorular çalındı muhabbeti falan döndü. Bu duyum paylaşma meselesi basit bir şey zannediliyor herhalde
-
@kaymakam-hanim-0 bir de her sınavdan sonra sınav iptal edilsin tayfası var
-
@chandler-bing belki duyumlar çoğalabilir hafta ici artık çok bir zaman kalmadı zaten açıklanmasına
-
@kaymakam-hanim-0 arada gereksizce trip yiyen sen falan da var daha
-
Meteoroloji tahmin raporuna gore; pazartesi, sali mevzi yagislar gorulecegi, carsambadan itibaren de sicakliklarin mevsim normallerinin uzerinde artacagi yonunde..
-
2019 sınavında hayal kırıklığına uğrayan birisi olarak resmi sonuç açıklanmadan önce sınavın kaçla kapattığını öğrenmek anlamsız gelmiştir. Sınav duyumu önemli çalışmaya başlanır veya mülakat sonuçları duyumu önemli artık beklemekten yorulmuşsundur ve bir an önce sonucu görmek istersin. Ancak sonuç tarihi belli olan bir sınav için bu kadar belirsizlik içinde boğuşmak yorucu geliyor. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
-
@kaymakam-hanim-0 sen buraya goy goy için girmiyorsan ve zaman geçirmek için burada bulunmuyorsan ben de bir şey bilmiyorum kaldı ki puanı bu kadar merak ediyorsun listede bile yoksun ne alaka işine bak dün tüm televizyonlarda afetin büyüklüğü tam olarak idrak edildi sanıyorum sözlerimin arkasındayım benim ülkemin cayır cayır ormanları yanarken ben mülakattan geçip geçmeyeceğimi şu an için önemsemiyorum Marmaris in tamamı yandı tekrar söylüyorum tamamı yandı ve bir çok yer daha ... idealimiz olan görevi şu an bile layıkıyla yapan insanlar var zaten görev için de kendimi çok önemsemiyorum
benim tek derdim yangının bitmesi ve tekrar o ekosistemin nasıl yeniden var olacağı senin gibi tuşlara fazladan basıp da ( dsjfjfjj) bu şekilde hiç boş muhabbet yapmadım burada ha şu da var duyumuna tam olarak güvenilen bir arkadaş kesin olarak bir puan paylaşsa bile zaten ÖSYM açıklayıncaya kadar yine kimse tam anlamıyla da rahatlayamicak
İşte belki de sorun sosyal çevre veya arkadaş eksikliğidir -
buyrun söz sizde @kaymakam-hanim-0 bari bu şekilde aktif olsun form ...
-
Dün yönetici arkadaştan hesabımın kapatılmasını rica etmiştim fakat işlerinin yoğunluğundan ötürü yazdığımı görmemiş olabilir buradan tekrar kendisinden hesabımın kapatılmasını talep ediyorum kendisine şimdiden teşekkür ederim
-
@mülkî sen de cok uzattın ama yazma, girme siteye.. cocuk musun anlamıyorum arkadas.
-
Yok mu iki gırgır çıkaracak? Yazmaz yoksa bu kaymakam(!) hanım. Puanınızı bağışlar mısınız bizlere listeye ekleyelim?