10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülkî foruma başka ne amaçla girmeliydim de ihlalde bulundum ki başlığın amacı nedir beni aydınlatır mısınız? Marmaris’in tamamını ben mi yaktım bu forum bu başlık mı yaktı ne anlatıyorsun arkadaşım sen? Ne yapayım ankaradan çıkıp marmarise yangın söndürmeye mi gideyim? Yangın durana kadar yemeyi içmeyi bırakıp duvar mı seyredeyim sen ne istiyorsun hakikaten söyle yapacağım. Nickimi son trip bükücü olarak değiştireceğim ne çektik arkadaş
-
@çakır yazdırdım daha önce listeye. de ben anlamıyorum bu başlıkta şimdi duyum paylaşmayın deniyor, felaket var puan konuşmayın deniyor, goygoy yapmayın deniyor niye var bu başlık
-
Merhaba 74,50 beni de listeye ekler misiniz Teşekkürler
-
Merhaba 74,50 beni de listeye ekler misiniz Teşekkürler
-
@kaymakam-hanim-0 sizle bi derdim yok hatta makara da yapılabilir yapılmasın diye bir şey demedim farkettiyseniz. genel olarak puanını yazdırmayıp her muhabbete damlayanlardan haz etmiyorum.(özelden de yazmışsınız. aynı zamanda cevap kabul edin lütfen bu iletiyi)
-
@AhmetDeniz-0 başkanım nerelerdesin forumun tadı yok, gelsende yalan yanlış bir duyum versen
-
Ya amaan ne desek laf. Neyse sizi sizlerle baş başa bırakıyorum. Herkesin gönlüne göre olur inşallah her şey. Hoşça kalın
-
Geçen seneki konuşmalarla bu seneyi karşılaştırdığımda forum amacından baya uzak ve son günlerde baya uzaklaştı ne yazsak boş durumuna geldi tüm arkadaşlara mülakatta ve kurum sınavlarında başarılar herşey gönlünüzce olsun
-
@kaymakam-hanim-0 çakır arkadaş güzel bi cevap yazmış sana aynen katılıyorum sen buraya geyik yapmaya geliyorsun herkes adam akıllı puanını merak ediyor yazıyor ya sen?
-
Arkadaşlar forum olarak puanlarımızı listeye yazdırdıktan sonra çok ama çok boş şeylerle uğraşmaya başladık. Birbirimize laf yetiştirmeler içindeyiz.Çocuk değiliz, ilçe yönetmeye namzet kişileriz. Bazı arkadaşların acilen kişisel gelişimini tamamlaması gerekiyor. 11 gün sonra kim kimin kızı kim kimin oğlu herşey ayyuka çıkacak. Sınav taban puanı tahmini yapılabilir. Lakin alınan her duyumun kıymeti çok azdır. Zira sonuçlar ÖSYM veri tabanında bekliyor. Kamuoyuna açıklandığı zaman hepimiz göreceğiz birbirimizi kırmadan hakaret etmeden konuyu amacından saptırmadan birbirimize nezaket içinde olalım. Gereksiz yorum ve duyumcuları bırakıp asıl işimiz olan listeye bakalım bu 11 günlük süreç içinde daha rasyonel ve verimli olur bizim için. Zamanınızı aldıysam hakkınızı helal edin
-
Arkadaşlar ben de bi şeyler söylemek istiyorum naçizane elimizden gelecek bi şey bu. Herkes bir fidan alıp uygun vakitte uygun bir yere dikse ne güzel olur. Gerçekten bu felaketleri görünce vatanımız elimizden kayıp giderken yaşanılmaz bi yere dönerken kaymakam olsak ne olmasak ne diye düşünmüyor değilim .İnşallah tez zamanda aydınlığa çıkarız. Bunun için çalışmalı ve didinmeliyiz .
-
@kartalbaba kartal adamsın . Sınava girmişiz çıkmışız hemen hemen herkes puanını yazdırmış ortalama az çok belli güvenilir arkadaşlar da artı eski 1 puan şekilnde yorumlarını yapmış ne yani daha ne ÖSYM açıklamadan 24 saat aralıksız analiz yapılsa ne çıkacak sonra araya goygoycular çıkıyor burada eğlence arıyorlar artık sadece beklemek gerekiyor
-
@80üstamadnnmsz bravo kardeşim duyarlı düşüncenden dolayı
-
Hocam zaten ilgili ve bilgili kisiler/makamlar gerekli türde agaci gerekli zaman ve mevsimde buyuk bir katilimla/kampanyayla sirf kaybedilen ormanlar icin degil gelecek ekosistem de goz onunde bulundurularak fidan dikimi baslatilacaktir ve bizlerde bu katilimda yerimizi alacagiz lakin bu mecrada surekli bunu yapmaniz samimide olsaniz samimiyetten sizi uzaklastirdigi izlenimi olusturuyor lutfen kimsenin vatan ve toprak sevgisini sorgulamayin bu benim adima cok kirici bir yaklasim anayasamizda cevreyi gelistirmek ve korumak vatandaslarinda odevi koy kanununa gore agac dikmek orda yasayanlarin odevi islam anlayisina gore kiyamet kopacagini bilsen agac dik anlayisi(bunlari bilen insanlariz) vs vs. Agac toprak vatan bu ulku evladinin genlerinde kodlarinda var. velhasili bu ve benzeri saydigim sebeblerden dolayi siz musterih olun gereken gerekli zamanda toplumsal mutabakatla en yogun ve en guzel sekilde yapilir hic supheniz olmasin.
Arkadaslar sinavin ben bu hafta aciklanacagini dusunuyorum daha oncede dedigim gibi 75 alti olarak cok umutla beklememek bekleme acisindan kendi adima cok daha az yipratici hesaplar, duyumlar elbette olsun guzel olur ama hic bir fikre, duyuma kapi kapatmamak ya da ardina kadar kapi aralamamak lazim dusuncesiyle keyifli olacagini dusunenlerdenim..hakkimizda hayirlisi..
-
Arkadaşlar 2019 sınavında forum ortalaması kaçtı? Hatırlayan var mı?
-
sınavı kazanamazsam en çokta bazı boş muhabbetleri okumaya maruz birakildigim için üzülcem
-
@ahmet12-0 -2019 Forum Ortalama-> 73,48362445
-2020 Forum Genel Ortalama; -> 71,82
60 altı hariç ortalama -> 72,04
70 altı hariç ortalama -> 74,14
-
Tatildeyim pek giremiyorum. Güzel duyumlar geldikçe paylaşacağım. Perşembe 11:00 birşeyler olabilir
-
@ahmetdeniz-0 su hakimliğe bi el at ahmet kral ne zaman açıklancak
-
@chandler-bing
2019 için denildiği kadar da şok bir ortalama gelmemiş öyleyse. Forum aşağı yukarı yine yakalamış. (İptalsiz halini)