10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@chandler-bing Forumun genel ortalamasının 1-1.5 puan üstünde kapatıyor 2 senedir.
-
@gencbiraday eylülden önce açıklanacak sizin için araştıracağım
-
@ahmet12-0 ben gece oturdum hesapladım can sıkıntısına +70 üzeri ortalama 75 küsürdü (75.4 75.8 gibi bir rakam tam hatırlayamadım)
-
Sonuca en yakın ortalama genelde ortalamaların ortalaması oluyor
-
@mülkiidare110
2021 forum ortalaması 73,3
60 üstü ortalama 73,9
70 üstü ortalama 75,2 -
@ahmet12-0 2019 için yazmıştım
-
@ahmet12-0 2019'da bu şekilde 60 üzeri 70 üzeri gibi ayrı ortalamalar hesaplanmadı
-
@mülkiidare110 Son 2 seneye bakarsak; taban puan, forumun genel ortalaması ile 70 üstü ortalamasının arasında kapatıyor.
-
@chandler-bing genel ortalama +1...70 üzeri-1 civarlarında oynuyor
-
Tüm bunlardan hareketle 73,3<ortalama<75,2 diyebiliriz.
Öyleyse 73,75 duyumunun doğru çıkma ihtimali var.
-
@ahmet12-0 bu sınav geçen seneden yüksek kapatmaz , hadi 0.25 net yanılma payım olsun
-
@can-mavi inşallah kapatmaz hocam
-
@can-mavi inşallah senin dediğin gibi olur bende 73.5 üzerinde kapatmasını beklemiyorum eğer üstünde kapatırsa aşırtır altında kapatırsa şaşırtmaz
-
ÖSYM bu ara çok hızlı bugün yapılan sınavın kitapçığını yayımlamışlar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ahmet12-0 bu sınav geçen seneden yüksek kapatmaz , hadi 0.25 net yanılma payım olsun
Geçen sene ile bu seneyi karşılaştırdığımızda,
-
Bu sene geçen seneye göre bazıları için aynı zorlukta bazıları için ise daha zordu, hadi daha fazla çalışan vardı vs diyelim ve geçen seneye +0.25 koyalım .. her soru 1 puan olduğu için bölüm bazında değil de genel bazda bakarsak bence sınav geçen seneye göre bi tik daha zordu
-
En az 40 kişi daha fazla mülakata kalacak, bu sebeple geçen seneye -0.5 diyelim
-
Yeni mezunlar sınava girmedi, bu sebeple -0.25 diyelim ... sınava az kişinin girmesi -0.25 net bile etkilemez ancak sınava yeni mezunların girmemesi -0.25 net etkiler çünkü mülakat listesin8n %20-30 ünü yeni mezunlar oluşturuyordu..
Toplam -0.50
Hadi iyimserliğin için 0.50 de ben artı koyayım, yani 72.75.. Geçen senenin puanı
-
-
@can-mavi bu analiz yanlış çıkarsa da ne yapayım, canım sağolsun :))
-
İnşallah bizim listedemizin dışında olan dışarıdaki adaylardan 70 üstü yapan çok aday yoktur onları hesabata koymak durumundayız sonucu onlar etkileyecektir.
-
Merakla bekleyen arkadaşlar, yaptığım yeni araştırma sonucu sınav puanı 71,50 söylentileri çokça olsa da 71,25 kapanma puanı olduğu. Büyük olasılıkla perşembe günü 05.08 2021, 11:00 da açıklanacak sonuçlar daha erken olabilirse yine yazarım. Yeni sınav ilanın ise Aralık ayında geleceği konuşulan sayı 80 talep edilecek sayı 100 kişi son sınav için. Şimdiden başlamanız da fayda var. Her kitabı yazan yazar bozuntularından uzak durun. İktisat bilmeyen yazarlardan uzak durun. Ahmet Deniz sizlerle. Hakimlik için bekleyen arkadaşlar sizler içinde güzel haberler haftaya gelecek.
-
@ahmetdeniz-0 Perşembe buralar karışır
-
@ahmetdeniz-0 reis tatile ara verip araştırma yapmışsın duyumların her ne kadar tutmasa da uydurma olsa da sendeki bu azmi takdir ediyorum