10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@erickcartmann tutmak ne demek ayrıca tutmak için uğraşmak ne demek_? Neyse taban net onu söylerler sonuçta
-
@erickcartmann bu ironi değil miydi?
Değilse nasıl bir açıklama -
@erickcartmann sorduğu soracağı sorularla barajı 70 e de çeker 80 e de
-
@erickcartmann o ne demek ya 80lerde yapanların sorularını mi siliyorsunuz
-
@amirim takiptesiniz keşke konu hakkında biraz birşeyler söyleseniz bizler de gerçek birşeyler duysak
-
@erickcartmann bıraksalar galiba aşacak 70 bandını ne yapıyorlarmış mesela soruları mı siliyorlarmış 440 adet 70 adet olsun mu demişler 70 bandını terk etmeyin optikler okunmaya devam mı ediyor demişler
-
@erickcartmann barajda balik mi tutuyorlar ? T9 Azizligi herhalde ?
-
@erickcartmann, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Aldığım bir duyum var teyitlemeye çalışıyorum.
ÖSYM den bir yetkili " barajı 70 bandında tutmak için uğraşıyoruz" demiş.Optikleri ve optik okuma makinelerini boş bırakmayalım
-
@erickcartmann yardima gerek var mi
-
@erickcartmann teyiti merakla bekliyoruz...
-
@erickcartmann o ne demek yahu ?
-
@can-mavi abi
-
@can-mavi bahsettiği şey sanırım sınavın stratejisiyle alakalı hocam geçen yıl da 72 73 bandında tutmak istemişlerdi. 70 den kasıt yine bu olsa gerek
-
@zzzz muhtemelen oyle bisey degil
-
İçimden aldığınız duyumlara öyle saydırıyorum ki içimdekileri teyit etmeye kalksanız hayrete düşerseniz...
Yaw ne boş adamlar var "70"e çekmeye çalışıyormuş. Kişilikli ve Rasyonel Bir adam goygoy olsun diye bunu neden yazar hayret ediyorum eğer şaka ve espiri yapma gayreti varsa bunu zeka ile yapın lütfen. Buraya yazan insnalar 23-35 yaş arası insanlar arkadaşlar kendinize gelin lütfen yaşınızın verdiği olgunluk ile yorum yapın. Bin düşünüp bir yapmak çok zor değil -
Yarinida saymazsak kaldi 9 duyuma falan gerek yok artik
-
@ahmetdeniz-0 hocam yine istihareye yattınız sanırım
-
-
YÖK başkanının değişmesiyle ÖSYM nin çalışma stratejisi arasında bir ilişki kurulabilir mi ? YÖK başkanı yeni değişti ÖSYM üniversite sınavını bir hafta erken açıkladı. Kpss soru kitapçığını hafta sonu yayınladı. Hiç beklemediğimiz hareketler. Bu hafta içi bize de bir sürpriz yapabilirler.
-
@ilhannn00 devir teslim yapılalı 2 gün oldu. Hemen ardından böyle bir gelişmelerin yaşanması yök başkanı ile bağlantığı olacağını sanmıyorum. Sonuçta ösym başkanlığı ilgili kuruluş ve cb kararı ile atanıyor. Tıpkı yök başkanı gibi. hatta ünide okurken asistanlığını yaptığım hocam ösym de danışmandı. epeyce özerktiler ve rahattılar. hakkımızda hayırlısı olsun.