10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülkiyeçeko Anladım hocam sağolun. Merakımdan sordum. Sonuçta kendi tüzel kişiliği var ama ilgili kuruluş olduğu için bir ihtimal başkan değişimiyle bağlantılı olabilir diye düşündüm. Olaylar tesadüf olabilir.
-
başlık malesef zıvanadan çıkmış
-
@ilhannn00 rica ederim hocam. Ösym gerçekten çok değişik bir kurum. hocamdan şahit oldum bizzat. ne zaman ne şekilde davranacakları belli olmuyor.
-
Asalak sürüsü dolmuş foruma.
-
**KALDI 10 GÜN **
-
Değerli arkadaşlar duyum, baraj muhabbetinden bağımsız bir duama hepinizin amin demesini istiyorum. Bu sürecin sonunda inşallah memlekete en hayırlı hizmetlerde bulunacak 110 kişi mesleğe intisap eder. Bakın memleketimiz zor günlerden geçiyor, geçmeye devam edecek. Zor süreçler bağrından kıymetli insanlar çıkarır diyoruz fakat memleketimizden sahici kahramanlar çıktığını düşünen kaldı mı? Bu mesleğe adayız diye kaymakamlıklarımıza bakıyorum sosyal medyada bu görevi ibadet aşkıyla yapan görebiliyor musunuz? Ben elinde yangın tüpü olan bir kaymakam göremedim arkadaşlar. Ama bundan 20 yıl sonra en güzel terfileri alan kaymakamlar değil Recep Yazıcıoğlu gibi mülki idari amirler hayırla yad edilecek. Madem burada bir meslek adayları grubuyuz kendimize bir söz verelim: bu memleketi her şeyden ve herkesten çok seveceğiz. Hangi partiye gönül verdiğimizin hiçbir kıymeti harbiyesi yok, hangi makam Fatih Safıtürk’ün makamından daha üstündür? Yaşayacağımız şu kısa ömrü bu memleketin taşına toprağına insanına adayalım, şu zor zamanlarda kendimize yeminler edelim. Beni yanlış anlamayın hamaset yapmıyorum, adımı bile bilmiyorsunuz. Hakkınızı helal edin, Bölge kaymakamlıklarının sosyal medya hesaplarında bir tane bile yönlendirici, teşvik edici, uyarıcı, koordinasyon mesajı göremeyince bir de yöre halkına bakınca duygulandım. O koltuk Recep Yazıcıoğlu’nun koltuğu.
-
@tsunami61 İmza.
-
@fech29 2 ay önce önce bu forumu duymadıysan kaymakamlık sınavına tam hazırlanmamıstır falan dıyorlardı bi bakım dedım geldım sınavdan sonra aklı basında insanlar var ama boş muhabbet dönüyormus burda onu anladım Neyse ara ara trollerle vakıt gecıyor hıc yoktan
-
Bir de ideoloji dersi verenler var kardeşim haklısın sana katılıyorum da kaç yaşında adamlarız ilkokulda ders vermiyosun ki bu grupta
-
@tsunami61 Ben bu iletinin altına imza atmıyorum. Ne yani bir Kaymakamı sen sosyal medya ile mi değerlendiryorsun, X ilinin Y ilçesi kaymakamı elinde yangın tüpü ile 5 dakikalığına fotoğraf çekip sosyal medyaya atsa sen onu çok iyi bir kaymakam olarak mı göreceksin çok sığ bir düşünce idareciler gösteriş ve show yapmaz onun işi o değildir. Hukuka ve hakkaniyete riayet onun işidir. Nereden biliyorsun belki elinde yangın tüpü vardır ve sosyal medyaya atmamıştır o an onu mu düşünecek. Veya gösteriş yapmayı sevmiyordur. Allah bilsin yeter düşüncesi vardır belki. İnsanın içindeki cevheri sosyal medya ile ölçemezsin
-
İnsan şurada yazılanları okuyunca bazen kendisini "kimler kimlerle beraber" demekten alıkoyamıyor.
-
@ahmetdeniz-0 sabah uyanıyorsun, işe geliyorsun ve diyorsun ki; acaba hafta sonu forumda ne konuşuldu, neler oldu? Açıp baktığında tek gördüğüm şey bu dengesiz herif ve onun şımarıklıkları. Gerçekten goy goy sayfasına çevirdi burayı. Geçenlerde çocuğun biri 'memleket yangın yeri hala kaymakamlık konuşuyorsunuz' dediğinde haklı veya haksız 'sayfanın amacı bu ne yapalım, duyar kasmayı kes' dendi. Ona verilen tepkinin daha fazlası bu adama verilmeli. Hepinizin hayali ile dalga geçiyor farkında değil misiniz?
-
artık cidden şu forumun amacını saptırmaya çalışan kişilere ağzıma geleni saydırıp gidecem yeter ulan...zaten canımız burnumuzda
-
@yapma-evladım kimse duyumunu paylaşmak zorunda değil ama duyumum var diyip de duyumların net olarak paylaşılmaması da durumları bu noktaya getiriyor..Insanları dedektif veya analizci moduna sokmaya gerek yok..Şu yorumu beğendi o zaman bu olabilir böyle denildiğine göre şu aralıkta olabilir şeklinde..Sınavın açıklanmasının yaklaşması ve ne yazık ki ülkede yaşananlardan dolayı herkes zaten yeterince gerilmiş vaziyette patlamaya yer alıyor..Kaldı ki tescilli trolumuz ahmet denizin çokta ciddiye alındığı bir ortam yok..Kısa süreli de olsa havayı değiştirdiği için insanlar takılıyor hepsi bu..
-
@mülkiidare110 konu adamın yaptığı şaklabanlıklar ve uygulanan çifte standart. ortamın havasını değiştiren ahmetdeniz olunca sarayın soytarısı gibi sineye çekebiliyorsunuz ama diğer bir insan daha ciddi bir konuya parmak basınca 10 sayfa tepki yağıyor.
-
@yapma-evladım soytarı filan dediklerine dikkat et, kimseye soytarı demeye hakkın yok, senden müsade mi alacaktık kime ses çıkartıp kime çıkartmayacağımızı.
-
@can-mavi galiba yan hesabın ahmetdeniz. neden zoruna gitti ki ?
-
@yapma-evladım evet yan hesabım ahmet deniz (!) itirazın mı var, her ne kadar mülki adlı hesaba tepki göstermesem de soytarı dediğin kitlenin içinde ben de varım, sence neden zoruma gitmiş olabilir.
-
@can-mavi bence yazdıklarımı yanlış anladın. Geçen sene de seninle böyle bir olay olmuştu aramızda. ben sadece o adama soytarı dedim. Seninle ilgisi ne bu olayın. Alınganlaştın yine
-
@yapma-evladım 'saray soytarısı gibi sineye çekiyorsunuz' ifadesi o kişiye denmiş bir laf mı yoksa ona sesini çıkartmayanlara ettiğin bir laf mı, yazdıklarını bir gözden geçir.