10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@can-mavi bak yanlış anlamışsın işte. sadece ona dedim ben onu. size neden diyeyim ki böyle bir şey ?
-
@yapma-evladım bak dostum geçen sene de laf ettin, doğru düzgün hiçbir şey yazmadım, çünkü yüz yüze tartışmadıktan sonra burada ciddiye aldığım kişilerle tartışmak istemiyorum, o yüzden geçen sene laf ettiğin halde seninle tartışmadım, eğer ki yanlış anlaşılmak istemiyorsan cümlelerini ve kelimelerini biraz daha dikkatli seçmeni tavsiye ederim.hiçbir şeye ses çıkartmayana saray soytarısı derler.
-
@yapma-evladım kardeşim arkadaşın birisi duygusallıkla yazmış "kaymakamın elinde yangın tüpü göremedim" diye..Zaten kaymakamın böyle bir pozunu görürsen eğer orada işini yapmıyordur..Uzun uzun bunu mu açıklayalım ? Hissettiklerine katılıyorum evet talip olduğumuz makam benliğinden egondan sıyrılıp millete hizmet etme makamı..Evet Şehidimiz Safitürk'ün, kendimize örnek almamız gereken rahmetli Yazıcıoğlu'nun makamı..Daha da geçmişe gidersen Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey'in makamı..Şimdi biz bunları saydığımız zaman daha mı duyarlı oluyorsun ya da daha mı bu makamı bizden fazla mı hak ediyorsun ? Kaldı ki yanan yerler benim gençliğimin en güzel zamanlarının geçtiği noktalar..Ama buraya yazınca bizden çok üzülüyorsunuz bizden fazla duyarlısınız vs vs ama bizim umrumuzda değil? Yok kardeşim öyle bir dünya..Benim neler hissettiğimi neler düşündüğümü bilmeden kafana göre yargılayıp da yok sizden kaymakam olmaz diyemezsin..Benim tek eleştirim bu..
-
@mülkiidare110 galiba bunu bana yazmadın çünkü kaymakam olmazsın falan ben böyle bir göndermede bulunmadım. Ben sadece bu ahmetdeniz 'soytarısına' dedim diyeceğimi.
-
@yapma-evladım genel bir cevap verdim tüm yazılanlara..Kaldi ki ahmetdenize tepki verilmiyor bu şekilde çünkü ciddiye alan yok trol olduğunu çoğunluk biliyor..Ama diğerlerine tepki veriliyor çünkü ciddiye alınıyor..Bence bu söylediğinin tam tersi bir durum var..
-
anlaşılan ben dahil herkes haftaya gergin başladı
-
@can-mavi ya yapma Allah'ını seversen. sen o zaman da özelden mesaj atmıştın bana 'onu bana yazdın değil mi? yoksa çok vicdan azabı çekerim' diye. ben de sana yazmamıştım dedim. sonra olay tatlıya bağlanmıştı. yani sen durduk yere üstüne alınmıştın. açıp okuyabilirsin istersen mesaj kutusundan. bu olaya gelince; ne var ki, ben durduk yere insanlara soytarı diyeyim. tabi ki o adama gönderme yaptım. yine önceki iletilerimde de geçen seneden beri bu adamı eleştiriyorum. bunları da görebilirsin profilimden. neyse ama olur böyle şeyler sıkıntı yok
-
@yapma-evladım @can-mavi bak şimdi ahmetdeniz gelseydi emniyet supabı gibi ortalık bir anda durulurdu
-
@yapma-evladım 2 seneden beri 0.25 lerle kaçırmanın gerginliği var üzerimde kardeş kusuruma bakma, sen yanlış ifade etmiş olabilirsin veya ben yanlış anlamış olabilirim farketmez, bizlere soytarı demediğin aşikar oldu, o yüzden başkasının da avukatlığını yapacak değilim, bu gergin halimle en iyisi foruma bir iki gün yazmamam. (duyum vs hariç)
-
@can-mavi hocam cidden şahsi kastetmiş arkadaşın forum üyelerine dair bir söylemi yok konu tatlıya bağlanmış zaten ...
-
@can-mavi ya oğlum saçmalamayın kaç yaşında insanlarız ne olacak. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz şurada cidden sıkıntı yok
-
@yapma-evladım oğlum mu ?? Oğlum derken kimi kastettin
-
@dervisoglu şaka herhalde
-
@yapma-evladım şaka mı? Şaka derken kimi kastettin?
-
-
@tsunami61 Ben bu edebiyatları çok gördüm
-
formu çok övmüşlerdi, şöyle duyum geliyor böyle haberler var. sonra gördük ki söyleyeceğim denip söylenmeyen sözler, ergen ergen muhabbetler, yok duyum konuşmayın yok tahmin yapmayın ... ne yapalım yemek tarifi mi konuşalım ??
@f16 dostum senin duyumunda yeni bir gelişme var mı ?
-
@eşref 2 sene önce filan iyiydi ya forum. Neyse hayırlısı olsun inşallah.
-
@zoll13 bu sene her şey olağan akışın dışında ilerliyor..Sınav zamanı ortalık sessiz, zor bir sınavdan sonra netler yüksek, duyum zamanı ortalık sessiz..Parametleri biribiriyle eşleyince hiçbir şey birbirine uymuyor..Fırtına öncesi sessizlik gibi..
-
@mülkiidare110 +zor sınav sonrasında uçan taban puan tahminleri... Ben mi yanlış sınava girdim acaba demekten kendimi alamıyorum.