10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@anadolu-109 link sayısıyla ilgili bir durum oluyor mu hocam bilmediğim için soruyorum
-
@kaymakamme nasıl bir durum hocam
-
@anadolu-109 link sayısıyla sonuç açıklanma arasında bir ilişki var mı diye şey ettim hocam da
-
@anadolu-109 bunu nereden görüyorsunuz? Ben baktım ama göremedim
-
1-)TUS geç başvuru 2-)STS Tıp geç başvuru 3-)ALES başvuru 4-)e-YDS başvuru 5-)Kpss alan temel soru kitapçığı olsa dediğiniz gibi 6 linkde varsa altıncısı kaymakamlık sınav sonucudur en yakındaki hareketlerde.
-
@ömermuhtar 20 günü geride bıraktık, inşallah bu linkler sonuçların habercisidir
-
@ilhannn00 dediğin şekilde olursa yine 9u 10una kalıyor o zaman bu hafta açıklanmasını beklemeye gerek yok
-
@mülkiidare110 Hocam onu bilemeyiz kpss alan temel soru kitapçığını yayınlayacağı link 6. da olabilir. Belki 5. Kaymakamlıktir bilemeyiz tabi ama yinede biz kendimizi 12 Ağustos'a ayarlayalım.
-
6 link açıldığını nereden görüyorsunuz?
-
@eskimülkiyeli Benimde bilgim yok bu konuda
-
Ne kpss ye çalışabiliyorum ne de gece rahat uyuyabiliyorum. Bu stres, gerginlik öldürecek beni
-
En iyisi ÖSYM'nin twitterdan bildirimlerini açık bırakmak direk geliyor zaten bildirim
-
@doğruyadoğru kaç bekliyorsunuz hocam netinizi
-
@zoll13 73 hocam diken üstündeyim resmen
-
2016 Kaymakamlık sınavından günümüze yapılan taban puanlara baktığımızda;
2016: 73.20 (Açık Uçlu)
2017: 80.36 (Açık Uçlu)
2018: 70
2019: 76.27
2020: 72.752016 puanının 2017 puanından düşük olmasının sebebi ilk kez açık uçlu bir sınav olması ve adayların sistemi bilmemesinden kaynaklanıyor.
2017 sınavının yüksek olması ise sistemin oturmuş ve öğrenilmiş olması +standart sapmanın olması gibi etkenler vardır.
2018 sınavının düşük olması Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilmiş olması ve adayların yeni sistem hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması ile açıklanabilir. (+Sınavın ruhuna uygun kaynak sayısı çok azdı acele olarak yazılmış kaynaklar vardı.)
2019 sınavına baktığımızda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi yerine oturulmuş piyasada kaynak kıtlığı son bulmuş ve bu sınava herkes katılmıştır.
2020 sınavında ise 2018 ve 2019 sınavında elenen işin duayen isimlerinin artık sınava katılmama gibi kararlar alması ve sınavın 2019 sınavına göre kolay olması düşük kapatmasını sağladı.
2021 sınavı hakkında öngörülerim;- Askere gidenler sınava katılamdı. Veya katılmış olsalar bile çok yüksek bir net çıkardıklarını düşünmüyorum (Bir tanıdığım geçen sınavda 113.olmuştu askerden katıldı 71 neti var şuan)
- Sınav ilanının erken gelemsi sebebi ile (70 günlük süre) sınava yeterince hazırlanmayanlar vardı.
- KPSS ile birlikte götürmeyen ve KPSS'yi seçenler vardır.
- Geçen senlerden elenenlerin yıkık umudu
- Yeni mezun olanlar sınava katılamadı.
- +40 kişi taban puanı düşürecektir.
Bu altı erken sınav taban puanı 2019 sınavına göre 2/3 puan düşürebilir. 73 ile 76 arası puanı neti olanların umudu %60larda olmalı diye düşünüyorum
Ben taban puanı 76 olarak yazmıştım listeye bunun nedeni adaylar bu taban puanı da görsün herşeye hazırlıklı olunsun imajı verebilmekti.NOT: SADECE ŞAHSİ GÖRÜŞÜMÜ YANSITAN BİR ANALİZDİR.
Sağlıcakla kalın -
@zoll13 kardeşim KPSS'ye odaklan hatta telefonu ortalıktan kaldır.
-
@kartalbaba hocam ben değilim @doğruyadoğru adlı arkadaş. kpss işini ben 2014 ten sonra bıraktım ...
-
@ilhannn00 eee bu altı taneden üçü şuan zaten açılmış. Bu ÖSYM ne linki açıyor 6 tane bilen birisi yazabilir mi
-
En gercekci son duyum nedir ?
-
@maiyetmemuru öyle bi şey yok hocam, netini bilmiyorum ama kendini kötü senaryoya hazırla tersi durumda da sevinir, mülakat için yoluna devam edersin. hakkımızda hayırlısı.