10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
halen hata veriyor bende
-
@anadolu-109 17.00da belli olur hocam bende rahat şekilde giriş çıkış yapıyor
-
@mülkiidare110 mobilde mi
-
@anadolu-109 telefon üzerinden giriyorum ama mobil uygulama değil normal siteden
-
@mülkiidare110 pc den giriyorum halen hata veriyor bende bakalım hele saat 17 olsun
-
@anadolu-109 eğer dediğin gibi yükleme vs yapılıyorsa yarına da sarkabilir sonucun açıklanması..Açıklasalar bir an öncede belli olsa şu sonuçlar
-
Arkadaşlar bu kalp çarpıntısı bir tek bende mi oluyor yoksa herkesin durumu böyle mi
-
@mülkiidare110 benim ki bir tahmin bir web sitesine girerken neden hata verir? ya yoğunluktan ya değişiklik yapılıyordur ya da bilgi yüklemesi yapılıyordur
-
@mülkiidare110 giriş çıkış yapabiliyorum şuan
-
bende rahatça girebiliyorum sıkıntı göremedim
-
@anadolu-109 ama garipsedim hata vermesi her yarım saate bir normal mi bilemedim
-
@anadolu-109 hocam zaten net bilsen açıklanacak yazarsın keşke tahminin doğru çıksa
-
@mülkiidare110 umarım hocam plevne marşı eşliğinde bekliyorum
-
@anadolu-109 bende sınava hazırlanırken dinliyordum
-
Hata vermeye devam..
-
Bugün ülke genelinde belli bazı bölgelerde elektrik kesintisi oldu ondan da olabilir ama inşallah sınav sonuçlarıyla alakalıdır
-
@srsmn hocam öyle olsa ösym ana sayfada da hata verir diye düşünüyorum hata veren kısım sonuç sayfası
-
Ben girebildim siteye hocam henüz bir şey yok.
-
@anadolu-109 sonuç kısmına da girdim hocam
-
Bende de ösym ye giriyor ama foruma girerken hata veriyor nasıl bir sinerji yaptıysak