10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Hata vermiyor bende, 8 tane link açık gibi. Bi kontrol edelim yanlış mı bakıyorum acaba?
-
Sonuç sayfası bir açılıyor bir hata veriyor. Başka bir problem var galiba.
-
@cevatcobanli444 hocam kaç tane linkin açık olduğuna nasıl bakıyorsunuz?
-
@chandler-bing evet şuan hata veriyor
-
@anadolu-109 şuan bende de hata veriyor. Tam 1 saat önce yine hata vermeye başlamış yarım saat içinde de düzelmişti. Ben ikna oldum ya ara ara gidip geliyor site.
-
@çakır ara ara neden gider aradığımız soru bu aslında ve sadece sonuç kısmı hata veriyor siteye aşırı giriş çıkış yok bilemedim
-
@anadolu-109 önceki günlerde böyle bir durum var mıydı bugün mü olmaya başladı bu siteye girilemeyiş
-
Heyecan tavan
-
@maiyetmemuru kpss cevap anahtarı dün 6 30 da paylaşıldı bakalım hayırlısı..
-
Bence ÖSYM de çalışanlar çoktan ceketini alıp çıkmıştır boşuna heyecan yapmayın derim
-
@anadolu-109 şimdi girdim tekrar bu sefer 10 dk kadar sürdü. Hocam daha önce nasıl oluyor bilmediğimizden afallıyoruz işte:)
-
Ben direkt girdim siteye hiçbir sıkıntı olmadı.
-
Giremeyeyim diye çok uğraşıyorum ama saniyesinde giriyorum valla.
-
@srsmn hocam sonuç ösym mi giriyorsunuz ana sayfaya mı zira ben halen sonuç kısmına giremiyorum
-
@eskimülkiyeli Hocam Google a bakabilirsiniz. Duyurular kısmında herhangi bir duyuruya tıklayın linkine bakın orada bir sayı var. Mesela 12345 sayısı son duyurunun sayısıysa bir sonraki açılacak link 12346 oluyor eğer hata veriyorsa link yoktur. Bende Google a baktım öyle yazıyor.
-
Birisidr cikip aciklandi dese
-
@anadolu-109 hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl sonuçlar gece yarısından sonra açıklandı. Bu yılki Sayıştay denetçiliği gece saat 1 gibi açıklandı. Çalışanlarla alakalı değil. Sonuçları sisteme giriyorlar. Erişime açılmasını istedikleri saati de giriyorlar. O saat geldiğinde erişime açılıyor sonuçlar.
-
Ya arkadaşlar diyelim ki açıklandı nasıl bakıyorsunuz sonuçlara hadi geçen senelerde puanımız 70 altı olduğu için rahat bakıyorduk böyle elimizi sonuçlara koyup yavaş yavaş aşağı indirsek mi ;))))
-
@kartalbaba ben direk alt kısma bakıyorum "kontenjan nedeniyle mülakata çağırılmadınız" yazıyor..Sonra çıkıp tekrar giriyorum bakıyorum yine aynı..Sonra uyumaya gidiyorum
-
Yine hata..