10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
ösym twitter hesabının bildirimlerini açın. sonucun açıklandığını ilk söz öğrenin.
-
@mülkiidare110 @maiyetmemuru hocam siz netlerinizi listeye yazdırdınız mı?
-
@ilhannn00 yok yeni uyelik actim ,benim 74.5 arkadaslarimin 80,65
-
@maiyetmemuru biri 80 biri 65
-
@arz-şoku kardeşim bende açık her bildirim geldiğinde adrenalin tavan yapıyor
-
@ilhannn00 arkadaş yazdırdı benimkini mükerrer olmasın diye daha ekletmedim..Normal de bu sene üyelik açıp takip etmeyecektim de dayanamadım
-
Bence bukadar duyum yokluğunda daha optiklerin okunmama ihtimali de yüksek
-
Kaymakamlik sınavlarında osym verdiği tarihin daha önce en fazla 1 2 gün öncesinde açıkladı üstelik 12 agustosa daha 10 gün varken boşuna stres yapıyoruz. Link takibini pazartesiden itibaren yapmak daha sağlıklı gibi.
-
Neyse en azından sınav sayfasının arada gidip geldiğini öğrenmiş olduk..
-
ŞAFAK AYDIN
-
Valla sınavın yaz aylarına gelmesi de ayrı bir handikap oldu. Havanın sıcağı yetmezmiş gibi bir de orman yangınlarıyla birlikte sonuçları bekleyen arkadaşlar için bu günler çekilmez oldu. Şu sınav sonuçlarını 1 hafta içerisinde açıklayan bir sistem ne zaman icap olur acep? 70 civarında puanla mülakata kalmayacak olsam da bir an evvel şu iş bitsin istiyorum.
-
@antimülakat aynen hocam ,peki bir dahaki sinav icin takvim belli mi duyum var mi ?
-
@dervisoglu, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@maiyetmemuru sende hakimim savcıyim polisim diyenlere inananlardan misin yoksa
Telefonda Polisim Savcıyım diyenlere Bir de Seni Seviyorum diyenlere inanmayın
-
-
arkadaşlar iyi geceler. katılım sayısı hakkında bir bilgi var mı?
-
ÖSYM sitesinde açılan linkler muhtemelen TUS geç başvuruları ile ALES başvuruları için açılan linklerdir. Bizim sınav bu hafta açıklanmaz muhtemelen.
-
@mülkiye2021 14.000 die duymustum
-
Son 18 yılın en yüksek Temmuz enflasyonu gerçekleşmiş değerli arkadaşlar. Aklımızda bulunsun, sırf sormak icin sorarlarsa filan yaparız(tabi inşallah diger sınava kalacak bi durum olmaz…) :))) (2003=23,59 / 2021=18,95) #iyibilgi
-
ALES başvuru linkide açıldı 3 link var sırada şuan.
-
Perşembe ye az kaldı saat 11 de burdayiz