10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mehmet5557 şimdi de müstakbel kaymakam aldı abi sıkıntı yok deseydin
-
@mülkiidare110 Korkum bu netin mülakata taşımaması değil, mülakat aşaması, o sebeple rahat değilim. O süreçte beklemek de, olumsuz sonucu sindirmek de çok daha zor. Ben de taban puanın 73'ü geçeceğini sanmıyorum
@fenecus haklısınız, tabi ki nerede yapılırsa yapılsın ben de girerim bu sınava Ama bunu sadece sınava giren aday sayısını düşüren bir etmen olarak yazmamıştım. İnsanın yaşadığı yerde sınava girmesiyle farklı bir şehirde sınava girmesi, sınavdan önce yolculuk yapması vs. bunlar hep motivasyonu etkileyen şeyler bence, bu sebeple yazmıştım. -
@can-mavi ah üstad ah ben yine yarım puanla kaçırırım kesin
-
@mehmet5557 Allah korusun diyelim
-
@mehmet5557 kitabı merak ettim hocam
-
@çakır Stefan Zweig Amok Koşucusu hocam
-
@fenecus haklısın biz bu sınavın, bu makamın, bu vatanın delileriyiz ve bunun da güzel bi şey olduğunu düşünüyorum. Tabirin komikti sadece o yüzden öyle dedim, yanlış anlama.
-
@ese0303 estagfirullah cümlemizin hakkında hayırlısı inşaallah
-
@mülki mülakat için diyebileceğim bir şey yok ben sınav 1.sinin de kendini rahat hissedeceğini düşünmüyorum
-
@mülkiidare110 kısacası kimse güvende değil:)
-
@f16 bi sorti daha yapsan da su durgun hava dagilsa...
-
Bakanlığa bugüne kadar gelen hiçbir resmi/gayri resmi liste vs yokmuş, ancak kesin olmamakla birlikte bu haftaiçi açıklanması bekleniyormuş
(1.ağızdan duyumum.) -
@ömermuhtar hocam bu sefer sonic patlama yaşatmalı bence
-
@can-mavi amasız,fakatsız duyum paylaşımınız için teşekkürler üstat.
-
@can-mavi ahmet denizin dedikleri cikicak rez alin
-
Agir bombardiman ucagi B-52(OSYM) 3 yeni link acti
TR,21243
TR,21244
TR,21245 -
@can-mavi Teşekkürler hocam, kaçla kapattığını biliyor musunuz.
-
@fiona13 onu öğrenmek için ulaştım dostum ama, 1.ağızdan aldığım cevap yukarıda
-
Tahminim Perşembe-Cuma açıklanır.
Taban puan duyumunda bulunan arkadaşların da her dediğini doğru sanıp, kendimizi ona şartlamayalım. Her şeye hazırlıklı olmak lazım.
@can-mavi hocamıza duyumu için ayrıyaten teşekkürler. -
@ömermuhtar hocam anlamadığım 38 boşken son duyuruyu 39 a koymuşlar. Ama 38 de hala boş duruyor. Sistem otomatik mi yapıyor acaba bunu? (Şu yaşıma geldim bu konuları konuşacağım aklıma bile gelmezdi. Rabbim bizlere hayırlı bekleyişler nasip et...)