10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@çakır 38 dolu, kpss a grubu sınavının kitapçıklarının yüzde 10 u var o linkte
-
@can-mavi Hocam bunu nasıl anlıyoruz ? Duyum için ayrıca teşekkürler
-
@ömermuhtar En son 36 vardı. Bugünkü Ales başvurusu duyurusu 39. linke geldi. 42 Tus, 45. link Sts Tıp için desek; sonraki linklere dikkat etmek gerek gibi .
-
@can-mavi denediğimde göremedim hocam da. Duyurulara attı direkt.
-
@ilhannn00 link takip etmek için;
ösym nin en son duyurusuna tıklıyoruz daha sonra linkteki numarayı (****/2021 yazan numara) 1 artırıp tıklıyoruz, hata verirse link pasif, anasayfaya yönlendirirse link açık demek.
ancak bazen link aktif ve boş görünse de önceki duyurunun alt açıklamalaını / duyurularını koyuyorlar o linke, örneğin 38 nolu link. mesela kpss duyurusuna tıklayın açılan duyuruda altlara doğru kitapçık sekmesi var ona tıkladığınızda onun 38 nolu linkte olduğunu anlayacaksınız. umarım anlatabilmişimdir. -
@can-mavi Teşekkürler hocam link bakma işini çözdümde 38 in direk kpss alanda olduğunu bilmiyordum.
-
@can-mavi peki bunu kaymakamlık için uyarlarsak hangi linki rezerve ettiğini göremez miyiz?
-
@çakır eskiden gözüküyordu, numarayı bir artırıp tıkladığımızda hangi duyuru için açılmışsa o link, o sayfaya atıyordu, ama son 3 - 4 senedir anasayfaya atıyor. 2012 den beri bu işlerin içinde olunca böyle gereksiz şeyleri de biliyor insan
-
@çakır onceden gozukuyordu hatta hic unutmuyorum 2018 sinav sonucundan onceydi linki boyle deneyince kaymakamlik sonucu aciklamasi cikmisti gunlerden cumaydi bekliyoruz aciklanir diye ne olsa begenirsiniz o gun aciklanmadi cmrts pazarda tatil olunca bekle Allah bekle...
-
@can-mavi est. hocam güzel zamanlar bekleyişler bunlar her anı farklı
-
@ömermuhtar 27 eylülde açıklanmıştı değil mi 2 eylül sınavıydı
-
@can-mavi o vakit tum duyumlar resetlendi, baraj icin iyimser olmamak cok daha iyi olur..
-
@ömermuhtar resetlendi diyemem dostum, ama diyebilirim ki duyumlar Bakanlık kaynaklı değil, ÖSYM kaynaklı galiba... haftaiçi açıklanmasını/gelmesini bekliyorlarmış, bakalım.
-
@ömermuhtar stres loadiiiing
-
@mülkiidare110 oyle alismisiz ki stresli durumun yoklugu strese sokuyor..
-
@can-mavi bir de Ahmet Deniz'in dediği bu sene tutarmış
-
@mülkiidare110 Ahmet deniz neşe kaynağımız ya dokunmayın küçük enişteye
-
Son gelen bilgiler neticesinde ,persembe gunune odaklanalim o zaman
-
Simdi sonuc kismina baktim yine hata veriyor..
-
@maiyetmemuru hocam gün içinde ben de baktım ara ara hata vermeler oldu. İkna oldum ben gidip geliyor yani sürekli.