10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülkiidare110 vala hocam sınırda olmak kadar pis bir durum yok. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ben sadece yapılan davranışların söylenen kelamların talip olduğumuz görevle uyuşmasını istiyorum. goy goy yapılacaksa 2021 temmuz kaymakamlık goy goy safyası açılsın kim ne yapıyorsa yapsın, ister duyar kassın, ister alınganlık yapsın vb. ( bu yazdıklarım sizin için geçerli değil )
-
@doğruyadoğru 40 kişilik kontenjan fazla ortalama 0.50 net ediyor..yeni mezunlar giremedi..Sınav genel kanıya göre beklenenden erken yapıldı..Kpss hemen peşine yapıldı öyle kpss bilgisi ile yapılabilecek bir sınav zaten değil..Diyorum demek ki bu sessizliğin sebebi insanların tamamen her şeyi bir kenara bırakıp sınava hazırlanması ile alakalı..Yoksa böyle yüksek bir beklentinin olması mantıklı gelmiyor..
-
@zoll13 kardeşim işin tuhaf yanı sınırda belli değil ki..75 76ların konuşulduğu bu netlerde olanlarında kendini rahat hissetmediği bir ortam oluştu..
-
Arkadaşlar sınav zor bir sınavdı ama yıllardır bu sınava giren benim gibi 1-2soru ile kaçıran bir kitle var ve artık sınav tarzını ezberlemiş haldeler benim başka faktörlerden dolayı hep sınırda kalıyorum ama çalışma koşulları uygun olan deneyimli arkadaşlar bu sınavı rahatlıkla yapabildiler diye düşünüyorum
-
Yine ergen tiripleri, yine kendini bişey sanan kamu görevlisi edaları ve yine birbiriyle sidik yarıştıran kendini mülki amir zanneden zavallılar kesimi. La derdiniz ney sizin egonuzu tatmin edecek başka yer mi bulamadınız. Tatilde bile sizle uğraşıyoruz. Az kendinize gelin. Güzel haberler var.
-
@ahmetdeniz-0 Allah Muhammed aşkına valla yapma hocam. Elimiz ayağımız sinirden stresten tutmaz oldu. Umut verip insanları ümidini yıkma yeter artık.
-
@ahmetdeniz-0 Bırakın adamı 3-4 gün bari sevinelim ya
-
Ufaktan ufaktan baslayalim osym bugun 5 yeni link acti. Sonuc olarak aciklanacak ilk sinavda bizimkisi bu hafta nasil olacak bakalim?..
-
@ömermuhtar son bilmem kaç iletiden sonra eli yüzü düzgün tek ileti bu oldu, kendi adıma teşekkür ederim kardeşim.
-
@ahmetdeniz-0 usta inşAllah küfür yemeyi seven birisindir sana özeldende yazdım. bu sene forma girdim herkes sana trol diyor. napmaya çalıştığını anlamadım ?
-
@ömermuhtar Bu hafta açıklanır diye düşünüyorum.
-
12 Ağustos'tan önce açıklanmaz. Geçen senede çok bekledik erken açıklanır mı diye ÖSYM yine verdiği tarihte açıkladı
-
@dervisoglu milyonluk YKS yi 10 gün önce açıklayınca insan bekliyor ister istemez
-
@AhmetDeniz-0 sende gram yüz olsa , gram izzet olsa o kadar duyum paylaştın yanlış çıktı hemde iddialı iddialı konuştun çok kez dönüp onlara cevap dahi vermedin tabi provokatörlük böyle birşey işine geleni cevaplarsın işine gelmeyeni görmezsin şimdi de seni eleştirenleri yok bilmem devlet memuru edası yok ego tatmini diye utanmadan kulplamaya çalışıyorsun , şezlongunda uzanırken burada ki insanlarla maytap geçip gülmek için foruma girdiğini herkes biliyor , tek üzüldüğüm yeni arkadaşlar seni bir halt zannedip eğlenirken ümitleniyorlar , bir yandan ya doğruysa diye. O kadar embesilsin ki geçen sene ÖSYM daha optikleri okurken soru iptali olduğunu ve baraj puanının 70-71 olduğunu söyleyecek kadar cahil ve hadsizdin görüyorum ki 1 sene de üstüne bir şey koyamamışsın necis hala aynı necis . Ha bu arada yineliyorum senin geçen sene ki Ahmet olduğuna da inanmıyorum ama senin gibi bir trolün nezdinde Ahmet denize sövmek istedim kabul et lütfen
-
@çakır aynı gün içinde kpss kitapçığını da yayımladı ufak bir ihtimal olsa da açıklayabilir
-
aktif link sayısı 6 ya çıktı
-
o hafta bu hafta bence yaklaşıyor yaklaşmakta olan loading..
-
Açıklanır inşallah bu hafta artık hakkımızda hayırlısı
-
Geçmiş senelerde mülakatlar, sınav sonuçlarının açıklanmasından ne kadar süre sonra başlamıştı?
-
ortada duyum bile yokken erken açıklanmasını beklemek bizlere zarar verebilir bence zamanında açıklanacaktır.umarım yanılırım...