10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ahmetdeniz-0 benim bile inanasim geliyor sana, sınava ilk kez giren veya forumu ilk kez takip eden biri senin yazdıklarını okuyunca ne yapıyor tahmin bile edemiyorum :))
-
@ahmetdeniz-0 İnşallah günde 1 defada olsa doğruyu gösterirsin ama senden yana umut olarak herkes sıfırın altında 50 derecede. "Ahmet" gibi bir isme itibar edilememesi benim açımdan maneviyat olarak çok elzem bir durum
-
@can-mavi destekli sallıyor ama bir kere tuttursa beş sınav yer ekmeğini ben vallaha sırf bu pozitif enerji katması nedeniyle hediye alasım geldi adama
-
@can-mavi iyi yanından bakmak lazım perşembe günü dediği çıkarsa herkes mutlu olur çıkmazsa zaten bir daha itibar etmeye gerek yok
-
@dervisoglu yok hocam o zaman cuma diyor :)cumadan sonra ortalıktan kayboluyor
-
@ahmetdeniz-0 resmen doğru olmadığını bile bile okurken içim rahatladı be
-
V for @AhmetDeniz-0
-
@can-mavi teveccüğünüze layık olmaya çalışacağım.
-
@dervisoglu bu kaçıncı şans vermek :))) yahu yine diyorum bu geçen sene ki dolandırıcı Ahmet deniz değil o adam böyle gündem olunca onun adına profil açan çok oldu vakit geçirip goy goy yapmak için hala inanan arkadaşlar varsa geçmiş dönem forumlarını okumalarını tavsiye ederim vakit geçirmek adına
-
@ahmetdeniz-0 ahmet Deniz bizi bırakma kral hakımlık için de saat bekliyorum bak kaymakam adaylarına saat verdin alınırım yoksa ...
-
Son üç yıldır sınava giriyorum. Girdiklerim arasında en zor sınavın 10 Temmuz sınavının olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl 72.25 ile 443. oldum. Arkadaşları korkutmak istemiyorum ama üç senedir hesapladığımdan 1 2 puan aşağıda geliyor netlerim. Sınavdan çıkınca sosyal medyada soru tartışmalarının içine fazla dalındığı takdirde bilinçaltı yönlendirmesi ile yanlış yapılan sorular doğru hesaplanıyor. Sonuç açıklanınca da hüsran oluyor. Bu sene 73 hesapladım iki Türkçe sorusuna diyorum ki ben bunları doğru yaptım ama geçen sene geliyor aklıma yanlış hesaplıyorum. Her sonuca hazırlıklı olmak lazım nasipsiz dayak yenmezmiş. Bu sene netler çok yüksek gözükse bile sonuçlar açıklanınca çok sayıda aday beklediğinden düşük alacak. Allah emeklerimizi zayi etmesin. Nasıl sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bu sıkıntılı ortamda hepinizi kader ortağım olarak görüyor ve gerçekten hepinize dua ediyorum. Rabbim kazananlara mütevazilik kazanamayanlara da sabır ve azim versin.
-
@ahmetdeniz-0, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Merakla bekleyen arkadaşlar, yaptığım yeni araştırma sonucu sınav puanı 71,50 söylentileri çokça olsa da 71,25 kapanma puanı olduğu. Büyük olasılıkla perşembe günü 05.08 2021, 11:00 da açıklanacak sonuçlar daha erken olabilirse yine yazarım. Yeni sınav ilanın ise Aralık ayında geleceği konuşulan sayı 80 talep edilecek sayı 100 kişi son sınav için. Şimdiden başlamanız da fayda var. Her kitabı yazan yazar bozuntularından uzak durun. İktisat bilmeyen yazarlardan uzak durun. Ahmet Deniz sizlerle. Hakimlik için bekleyen arkadaşlar sizler içinde güzel haberler haftaya gelecek.
Ver coşkuyu reis .)))
-
@amirim amirim hakimlik mülakatlariyla ilgili düşüncenizi alabilir miyiz?
-
@mehmet5557 Dediğiniz durum çok doğru bence de. Tek korktuğum şey. Başıma gelmesin diye dua ediyorum. Zihin gerçekten yanıltıyor insanı
-
@eskimülkiyeli O duayı bende yapıyorum. İnşallah evdeki hesabımız çarşıya uyar
-
@ KaymakamAdaylıgı diye bi hesap vardı, eskiler bilir...
-
@ese0303 2019da mülakata kalmıştım, o heyecanla önceki bütün mülakat başlıklarını okumuştum, sanırım 106. Dönemin süreciydi, efsane zamanlarmış gerçekten hesap kitapsız denklem çözdürmeden sosyal deneysiz yazarmış duyumlarını. Sonra da hiç yazmadı sanırım ya da ben denk gelmedim.
-
@mülki hocam listenin son halini görmemiz mümkün mü acaba konu çok fazla dağıldı.
-
@ahmetdeniz-0 ben inandım ya tamamım resmen ulusa sesleniş gibi inci gibi tane tane yazmış perşembe saat 11de
-
Aldığım bir duyum var teyitlemeye çalışıyorum.
ÖSYM den bir yetkili " barajı 70 bandında tutmak için uğraşıyoruz" demiş.