10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Sınav okuması hala devam ediyor. Haftaya cumaya kadar açıklanacak duyumunu aldım.
-
@f16, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kurpagirbanzarşi esas problem şu burda biz 72 leri konuşurken duyum, tahmin vs ya daha yüksek kapatırsa ben ihtimal vermiyom ama böyle olursa hakkınızı helal edin.
Dostum bu adi üstünde duyum, daha düşük de kapatabilir daha yüksek de , sıkıntı yok
-
Sınav okuma çoktan bitmiştir; 72-73 arası kapatır, hislerim beni genelde yanıltmaz
-
@f16 kardeşim sen ÖSYM değilsin ki onun için senlik bir durum yok duyduğunu paylaştın hepsi bu artık doğru çıkar yanlış çıkar onuda sınav açıklanınca göreceğiz
-
@keynesinabv hocam kimse kimsenin duyumuna laf etmiyor zaten sorun duydum ama paylasmicam şundan küçük bundan küçük diyip garip bir durumda olanlar için çoğumuz yazdık yoksa kesin sonuç açıklanmadan birşeylere inanmayacak insanlarız hepimiz
-
@fiona13, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınav okuma çoktan bitmiştir; 72-73 arası kapatır, hislerim beni genelde yanıltmaz
Hatta sınav ortalaması, kazanan listesi vs bakanlığa da gitmiş olacak ki, tahminimce bakanlıkta tanıdığı olan kişiler forumda az veya çok bir şeyler paylaşmaya başladı
-
@f16 teşekkürler
-
“olimpiyatlarda tarihimizde ilk kez okçulukta olimpiyat altını kazandık. siz bunun sevincini yaşayacağınıza hala duyum, baraj, ne zaman açıklanır derdindesiniz. bu ne duyarsızlık, her şey sınav mı bari bugün yapmayın” hazır ahmetdeniz gelmişken yakın tarihli olsa da bir başka efsanemizi de anmadan geçmeyelim dedim.
-
@mülkiidare110 aynen KOSGEB nereye bağlı diye sorsan ticaret bakanlığı diyecek bir sürü aday o soruya CB cevabı verdi , ben ise herşeyi de CB yapmaz herhalde diyip sanayi teknoloji dedim patladı gitti
-
@can-mavi üstad bence bu @AhmetDeniz-0 gerçek Ahmetdeniz değil o adam sürekli mesajlaşır gibi yazmazdı foruma arada gider gelir kesin net yalanlar söyler giderdi bu ise dakika da 3 ileti göndermiş bu forumda kişisel cevaplar felan da vermiş geçen seneden Ahmet’i bilip ona benzer hesap açıp milletle goy goy yapmaya gelmiş bir arkadaş zannımca
-
-
artık duyumu olan kendisine saklasın arkadaşın dediği gibi pestili çıktı duyumun, 20 gün beklemişim erken açıklanmazsa 10 gün daha beklerim, zaten duyum aldım diyen olmasa insanlar sakince bekliyor ne zaman ki bir duyum geliyor insanların stresi ve telaşı başlıyor en iyisi duyan duyduğunu kendine saklasın bu hafta içi muhtemelen açıklanır zaten, 73 altı dostlarımızın daha fazla günleri zehir olmasın..
-
hata bizde yap 75 + hiç kimseden birsey bekleme. Vardır bir hayr.
-
@kamucu-1 sonuç açıklanma arefesinde forumda istihbarat, analiz iletileri almış yürümüşken bu da kriminal inceleme iletisi olmuş.
-
@kamucu-1 hocam ummadığınız taş baş yarar. İnşallah Ahmet deniz kardeşimizin dediği olurda çoğu kişi mülakata kalır.
-
ahmet denızın duyumuna göre kapatırsa sınav, ŞEYTAN ŞOK .... zira adam son troll bükücü...
-
@ekk61 hepimizin dileği budur üstad
-
Geçtiğimiz yıl o kadar taban puan tahmini çıktı. Herkes 70 puanda kalacağını 2 iptal 2 soruda da şık değişikliği olduğunu söyledi. Sonuç patladı. Soru iptali olmadı, ÖSYM bütün soruları doğru kabul etti ve taban puan 72,75 te kaldı.
Kimse soru iptali yok, taban puan 72,75te kalır demedi. Bir kişi sanırım 72,75 i tutturdu. Soru iptali olduğunu söyledi. Kısacası ben ÖSYM üzerinden duyum alınacağına inanmıyorum. Kimse de inandıramaz. Bunca yıldır bu duyumcular onlarca sınavı iptal etti, yüzlerce soruyu yanlışladı. Sonuç fiyasko!
ÖSYM'nin yaptığı işte duyum olmaz. Tek duyum bugün sonuçlar açıklanacak, yarın sonuçlar açıklanacak duyumu. O da açıklandığı güne kadar belli olmaz.
-
@antimülakat yorumunuz icin tesekkurler hocam da 2018 sinav sonucu oncesi baraj ve kontenjan haberi nasil yapildi peki ve tuttuda haber ve duyumlarda sans eseri degil gibiydi ?
-
@ömermuhtar valla o döneme tanık olmadım hocam da son yıllarda pek denk gelmedim. ÖSYM'de çalışan bir kişi bildiğim kadarıyla çoğu uzman ve akademisyenlerden oluşuyor. Kendi mesleğini riske atacak bir konuda dışarıdaki bir insana neden bilgi versin? Ortaya çıkmaz diye mesleğinden olmaya değer mi? Elbette değmez.