10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ahmet Deniz hakkini helal et kardeş iyi güldük sana
-
@siyahadam ya dalga mı geçiyorsunuz? Ne diyorsunuz allah aşkına?
-
İki duyumcu hocama teşekkür ederim sağolsunlar paylaşıyorlar bizlerle yoksa zaman geçmiyor ama duyumdur bu sonuçta yanılma payı doğru çıkabilme ihtimali kadar vardır doğal olarak..
Ayrıca Siyahadamın ve diğer duyumcu arkadaşın söylemlerinden yola çıkarsak ve 74 altı,çok yüksek kapatmamış söylemini de baz alırsak arkadaşların görüşüne katılıyorum 73.75 veya 73.5 gibi kapatttı bu sınav..
-
@ayraan Ortalamalarin ortalaması 73,3.
Ortalamanın altında denildiğine göre 73 olabilir. 74 altinada uyuyor 73 altinada uyuyor. Buradan kesin yargı duyuma göre tabanın 73,25 üstünde olmadığı. -
@ilhannn00 Düzeltme 73,3 un altına da uyuyor.
-
@ilhannn00 mantıklı siyahadam hocam sizce de değil mi
-
abi çıldıracağım yemin ediyorum aklımı oynatacağım 10dk da nerden nereye geldik diyorum ve iyi geceler diliyorum yoksa manyak olcaz
-
@ilhannn00 çok yüksek değil dedi ortalamanın alti dedi sonuçta ve dediğiniz gibi forum ortalaması da böyle çıkmışken 73.25 i geçeceğini sanmıyorum hocam
-
Forumda duyum bizde analiz tükenmez. Hodri meydan.
-
@siyahadam Allah yardımcınız olsun hocam canım ülkemde çalışan herkesin yar ve yardımcısı olsun
-
@mulazim shoswğdıdkxşlejs şansımı zorlarken ben hahahaha
-
@siyahadam mesajlardan da anladığın gibi herkes senin iyi niyetini biliyor ve yalan bir şey yazmayacağını duyduğunu yazacağını biliyor, yani duyum yanlış çıksa bile kimse iyi niyetinden şüphe duymaz , ee bu şekilde daha kötü oldu bak 73.5 ler 73.75 ler havada uçuşuyor, herkesin aklı karıştı
-
@ese0303 buraya kadar sabrettin gitme hocam dur siyahadam'ın ahmetdeniz olabilme olasılığını iki arkadaş tartışıyoruz bir oran ver
-
@kurpagirbanzarşi 73.5 ve 73.75'i duyunca bayılmışım, yeni ayılıyorum oran moran kalmadı
-
@kaymakam-hanim-0 sayenizde Gamsizin kötü bir şey olmadığını öğrendim sağolun. Nasıl Türkçe'yi ful çektim hayret
-
@siyahadam taban puan duyumuzu paylaşırsanız seviniriz form ailesi olarak
-
@ese0303 en son böyle tedirgin bir sekilde gece vakti Rey Mysterio maskesini çıkarırken beklemiştim iyi oluyor
-
@siyahadam evet günün tribini yediğime göre bunun bir bedeli olmalı hahaa
-
https://www.youtube.com/watch?v=TGmVd9ikfc8 arkadaşlar nolur şunu izleyin, tam şu ana uygun
-
Şafak 12