10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kurpagirbanzarşi ben sizi bulurum fazla uzağa bakmayın Ahmet Deniz mülakat salonunda
-
@ahmetdeniz-0 reisin tutarlılığı buradan belli işte her telden çalmıyor özel uzmanlık alanı var dhjddh
-
@ahmetdeniz-0 görelim bakalım
-
-
@ahmetdeniz-0, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kurpagirbanzarşi ben sizi bulurum fazla uzağa bakmayın Ahmet Deniz mülakat salonunda
Kazanmak nasip olursa, konferans salonu ile bekleme salonu arasindaki salonda bekleyip adaylarla ilgilenenlere teker teker soracağım ahmet deniz hanginizsiniz diye
-
@can-mavi hocam hiç yerinizden kalkmaniza gerek yok bir tane sınavdan bahsedin kaç kişi kalmış kaçla kapatmış acaba diye dayanamaz kendini belli eder
-
@herseye-rağmen :)))
-
@herseye-rağmen o kadar da değil
-
@can-mavi ben sizi bulurum siz bir kalında mülakata
-
@ahmetdeniz-0 valla son 2 sınavdır kazanamıyorum, biri 0.75 ile gitti sonuncusu 0.25 ile , bakalım bu sefer ne olacak, nasip
-
@ahmetdeniz-0 reis erken açıklayacaklar mı onu söylemedin
-
@ahmetdeniz-0 inşAllah siz haklı çıkarsınız ve bu yorumlarınızı okuyup ümitlenen insanlar hayal kırıklığına uğramaz
-
@kurpagirbanzarşi dostum sen gecen sene forumda yoktun de mi
-
@ahmetdeniz-0 tüm tuşları kullanmışsın resmen hoşgeldin
-
@can-mavi vardım reis arkadaşın duyum konusunda sicilinin pek iyi olmadığını bilecek kadar olurda belki bu sene beni şaşırtır diye umuyorum sadece
-
@kurpagirbanzarşi ahmetdeniz üstadımızı kaçırmayalım lütfen xhskdjdj en azından max 75 ile kapatır deyip sallamıyor risk alıyor bizler için sdjjdjd
-
@kurpagirbanzarşi :)) @AhmetDeniz-0 dostumuzun muhabbeti ıyidir ama duyumları pek iyi sayılmaz
-
@can-mavi evet canı sağolsun tutarsa ne alâ tutmazsada yapacak birşey yok ama inşaallah bu sene haklı çıkar
-
@kurpagirbanzarşi inşallah diyelim
-
@ahmetdeniz-0 Ahmet bey birincinin kaç neti var hazır seni bulmuşken onuda öğrenelim. Sınavın zorluk derecesini analiz etmek adına.