10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Arkadaşlar biraz absürt bir soru olacak ama ilanı bulamadım, kaç kişi alınacak belli mi?
-
@yts7718 100 kisi
-
@turgut_2018 arkadaşlar, elinde 2020 cikmis kaymakamlik soruları olan var mi?
-
@miraculumd42 sınav tarihi değişmez hocam geçmiş yıllarda erken yapılan sınavlarda akabinde yine sınav olmuş çok fazla zaman geçmeden bu sene hem kpssye hazırlananlar hem yeni mezun olacaklar mağdur bu konuda umarım yine geçmiş yıllardaki gibi 2. sınav tarihi yakındır
-
Merhaba bu yıl yaş sartının yükseltilmesi yada kaldırılmasıyla ilgili çalışma olur mu?
-
Yasin Çoban Türkiye Ekonomisi kitabının 2021 yılı baskısı var mı acaba?
-
@vuslat44 Yok
-
@vuslat44 sınavdan önce gelmeyecek sanırım sormuştum
-
Bu sene de sınavı çeşitli şehirlerde yaparlar mı acaba
-
Arkadaşlar 2020 kaymakamlık sınavı cevabı kent konseyi olan soru belediye kanunda bulamadım hangi kanun maddesinde olduğu hakkında bilginiz var mı?
-
5393 76.madde hocam
-
@omeravc21, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar 2020 kaymakamlık sınavı cevabı kent konseyi olan soru belediye kanunda bulamadım hangi kanun maddesinde olduğu hakkında bilginiz var mı?
Belediye Kanunu’nun 76. maddesi hocam.
-
@vamos teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar makroda Is-Lm konusunda, maliye politikasının etkinliğini arttıran nedenler arasında çarpanın (k) değerinin yüksek olması da var değil mi?
-
@corleone çarpanın değerinin arttıran unsurlar ve yatırım faize duyarlığı düşük olduğunda maliye pol etkindir. Ayrıca lm yatay olması mal pol etkin yapar.
-
@freeboy teşekkürler. Peki Ahmet Nohutçu kitapları günceller mi? Ona göre sipariş vereceğim
-
AÖF harici insan hakları kaynağı önerebilecek var mı?
-
@ryu753 oğuz tarhan hocanın kitapları ve kaide soru bankası olabilir.
-
arkadaşlar uzaktan eğitim kurs tavsiyesi verebilecek olan var mı
-
@aytenka zaman az kaldı, parana yazık olur. hızlı bir konu anlatımı ve bol soru tavsiye ederim.