10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülki 77,5 ile beni de ekleyebilir misiniz ?
-
@siyahadam Hocam siz duyumlarınızla kendinizi kanıtladınız. Duyumlarınızı paylaşmak zorunda olmasanız da ortamı trollere bırakmamanız daha iyi olur.
-
72,75 olabilir yine
-
@karayell321, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki 77,5 ile beni de ekleyebilir misiniz ?
arkadaş gibi sessiz yığınların dışarda beklediğini varsayarak 75+ diyorum...
-
Nedense her şeye rağmen içimdeki ses 74 diyor. Böyle olursa, benim gibi 1-2 soruyla kaçıranlar! Şimdiden buna hazırlıklı olmakta fayda var.
-
Fikir harbi on numara..
Baraj için nokta tahmin yapıyorum ve 74,50 diyorum. -
Sanki 75 in altında olanlar olarak kendimizi kandiriyoruz gibi geliyor bana. En son ki il göç alımında meslekte olanlar dahil bir çok kişi 200 kişilik alım 80 üstü kapatması imkansız dedi ve soru iptaliule 84.5 kapatmıştı ve ben 82.75 le liste dışı kalmıştım. 73 le yine liste dışı dururuz gibi. Geçen yıl 72.50 yle kaldığım için umitlenmiyorum hiç. İnşallah en düşük puanla kapatır diye duamizi yine de edelim tabii.
-
72.75-73.50 arasını tahmin ediyorum.
-
@siyasals sınava ben girdiğim için bu şanssızlıkla 79la falan bile kapatabilir
-
74.25 hesapladım ama sanırım 73 gelebilir artık umudum kalmadı 73 ile kaybettim sayıyorum, kime inanacağını şaşırıyor insan ve küçük tahminler bence bizleri hayal dünyasına sokuyor muhtemelen küsurat ile kaybedeceğim hiç umut etmeye gerek duymuyorum zira daha fazla üzülebilirim, mülakata gidecek arkadaşlara şimdiden başarılar..
-
En yükseği bari ben yazayımda zira bana kalan sayı o 76 son sayı
-
@siyasals aynen öyle hocam geçen sene 72.25 ile kaçırdım bu sene de 73 seninle aynı fikirdeyim. Umutlanamıyorum
-
@Ömermuhtar 99,75 tahminim (!)
-
Bir görüşümü paylaşmak istiyorum:
Bu sınav,4 sayılı kararname çalışılmadan kazanılamaz. Sınavın karakteri gereği bunun böyle olduğunu düşünüyorum. 54 sorunun 7-8 tanesi uç bilgi,ayrıntı bilgi artık ne diyeyim,olarak geliyor. Gerisi belediye popülasyonu 5.000 gibi 1 kere bile bakanın bile yapabileceği türde sorulardan oluşuyor. Bundan dolayı da 4 (ve 1) sayılı kararnameler sağlam biçimde çalışmadan olmaz. Örnek bir soru oluşturdum bakınız:KOSGEB ile ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Bütün işlemlerinde özel hukuk hükümlerine tabidir.
B) Desteklerden yararlanacak hizmetler ve sektörler Cumhurbaşkanı tarafından belirlenir.
C) Asli personeli yalnızca kadrolu personeldir
D) Genel Kurul,İcra Komitesi ve Başkanlık,organlarıdır.
E) Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı'nın ilgili kuruluşudur.
Bir de şu var,bunu da paylaşmak istiyorum,2018'den sonra sınavı kazanmak zorlaştı. Önceki sınavları ilân gelirdi,bir sistemim vardı,2,5 ay çalışıp kazanıyordum. Ama bu yıl örneğin,kasım da oturdum derse,ve mevzuat çalıştım. Ee? Geçen yıl 71,75 net bu yıl 72,25 :)))
Bir de şu :)) bu sınavın 1. bölümü tamamen piyango!
-
@k-k soru için demek istediğim böylesi sorular oluşturulacak bi ton kurum kuruluş var. Hepsi teker teker bilinmeli. Ya da ne bileyim sanıyorum 80 üstü yapan arkadaşlar böyle yapıyor. Bilemedim.
Her koşulda,sınav konuları dar olduğu için bu yaşadığımız durum ortaya çıkıyor. Kamu yöneticisi olacak kişiye kamu yönetimi sorulmuyor,sana gibi :)))
Yönetin bilimi sorulmuyor :))))) -
@siyahadam valla gözüm bugün seni arıyordu üstad geçen sene duyumlarından baya iyi istifade ettik bu sene ki taban puan duyumu da ilk senden gelir diye bekliyorum
-
@siyahadam hocam şahsen soru iptalinden çok ortalama duyumlarınızı dört gözle bekliyorum.
-
Bu sene yüksek kapatırsa artık çoğu kişi vazgeçer gibi.
2 senedir birçok babayiğitin ümidini kırıyor sınav. -
@siyahadam hocam peki siz bu sinav için duyum haricinde şahsi düşüncenize göre tabanı kaç görüyorsunuz?
-
@k-k Kral soru ne alaka