10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Arkadaşlar hukuk fakültesi mezunu biri olarak iktisat konusunda çok az bilgim var. Kalan sürede halledilebilir mi sizce? Yoksa hayalperestlik mi olur?
-
@gesshh hocam Yüksel bilgilinin mikro ve makro konu kitaplarını öneririm. Kamu yönetimi mezunu birisi olarak benim de iktisatım zayıftı. Yüksel hocayla sorunu çözdüm. Anlatımı yalın ve akılda kalıcı. Kalan süre için de faydası çok olur.
-
@ceterisparibusss dönüşünüz için teşekkürler hocam
-
@gesshh iktisat uzun zaman gerektiren bir şey malesef çünkü oturması biraz zaman alıyor iktisat medresesi var ahmet hoca çok anlaşılır anlatmış video dan gidebilir ve soru çözümü yapabilrsiniz (siz siz olun iktisatı ilan gelmeden halledin)
-
@iibf haklısınız hocam, söylediğiniz hocaya bakacağım, teşekkürler...
-
@gesshh önünde iki seçenek var:
1- Çok yoğun tempoyla sadece iktisat çalışacaksın.
2- İktisadı bırakıp diğer derslere ağırlık vereceksin. -
arkadaşlar sorum sudur cevaplarsanirz sevnirim;ahmet nohtcunun altin serisini bitiridim ve elimde su anda kaim makam var,ahmet nohuctuda bir tekrar daha yapip pekistireyim mi (haliyle daha once bitirdiğim icin hızlı bitirecdgim)yoksa kaim makam kitabinimi bitirerek 2.tekrari yapayım.
-
@mitrandil İkisinden de yapabildiğin kadar tekrar yap. Her seferinde ilk kez çalışıyormuşsun gibi varsay. Yoksa gözden kaçıyor bazı şeyler.
-
yasin çoban 2020 verilerini PDF olarak paylaşıcam demişti paylaştı mı göremedim ?
-
Arkadaşlar almış olduğum bir kurstan gelen birkaç kaynağı kullanmayacağım hiç kaynak alamamış varsa özelden yazsın kitapları söyleyim işine yararsa ptt açılınca kargolayayım.
-
@vuslat44, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki_amir_22 kitabın ismi tam olarak nedir hocam?
son dakika iktisat ilken yayınları
-
@semihylc, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Dostlar 2 soru bankası arasında kaldım kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi ? .
- Mülki kaymakamlık yakın eğitim
2.mulkiamir başkent kariyer
mülki amirde daha az soru vardı kullandığım 2. basımıydı ama az ve öz sorulardı cevapları da açıklanmıstı mülki de iyi onda cevaplar hemen sorudan sonraydı
- Mülki kaymakamlık yakın eğitim
-
@yamato-mita elimden geleni yapacağım ama ilk izlenim olarak sunu soylebilrim nohutcunun kitabi acik ara önde hayirlisi olsun
-
Sevgili arkadaşlar merhaba
Elimde 2019 yılına ait zehra odyakmazın idare hukuku kitabı var. Sadece idare hukuku kısmı için (idari hizmet, sözleşmeler vb) yeterli olur mu ?
-
@tomjoad yeterli olur
-
@mülki_amir_22 teşekkürler hocam ama mevzuat kitabının ismini sormuştum. Tam olarak ismi nedir?
-
@vuslat44 ben yiğit yılmazın kaim makam kitabını aldımyeni çıkan mevzuat kitapları da oldu
-
Yüksek Planlama Kurulu kaldırıldı değil mi?
Yap İşlet Devret modeline göre yaptırmak isteyen idare cumhurbaşkanına başvurur ve cumhurbaşkanı tarafından yetkilendirilir. Doğrusu bu değil mi? Kanunda, Yüksek Planlama Kurulu geçiyor, bazı kitaplarda genelgeyle YPK kaldırıldı, yetkiler Cb 'ye devredildi diyor. -
arkadaşlar insan haklarında aöf mü ateş insan hakları mı ? Çok kararsız kaldım . Dibi görülmeyen çukur gibi ders.
-
Arkadaşlar ben de Ahmet nohutçu 2020 idare ve anayasa var. Yenilemeye gerek var mı bu ikisini?