10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Telegram veya Face Gruplarda elemanın teki gk de 11 netim var deyip, ankette 80 i işaretlemiş. Kaymakamlık sınavına hazırlanmak için öneriniz ne diyen biri de ankette 80 i işaretlemiş. Tekrar gireceğini veya bu sene giremediğini, ilk sınava hazırlandığını söyleyen de 80 i işaretlemiş. Bu kadar vurdumduymaz olunmaz ya.. Aday olduğun mesleğe saygın yok hadi, bu kadar çalışan var ona saygın olsun. Trollerden bıktık.
Tahmin için hala erken, bence. Ama şişirme konuşan çok.
-
@mülki biraz listenin oluşmasını bekledim, ben 75 arkadaşım 74 puanla ekleyebilirsiniz hocam, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@mülki 78.75 ekler misiniz
-
@aslan-reyiz veriler paylaşıldı mı?
-
Arkadaşlar ben sınava girmedim hazirlanamayacagimi bildiğim için aklımda kaldı.. o yüzden bu sayfayı ara ara takip ediyorum sorular açıklandığından beri düzenli bakıyorum bi kaynak önerisi vs yakalarım diye . Dışarıdan gözlemleyen biri olarak fikrimi belirtmek istiyorum izninizle.. buraya benim gibi sınava girmeden bakan çok insan olduğunu ve girmiş gibi net yazdıklarını düşünüyorum.. bi kesim var her yer de manipülasyon yapmak için yaşıyor sanki.. guy tercihlerde de puanlarını farklı farklı yazan çok kişi oldu manipüle etmek için.. o yüzden 70 ve üstü net yapanların yazılanlara çok takılmadan sonuçları beklemeleri en sağlıklısı.. giren herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar..
-
@chandler-bing buram buram 74 küsür kokuyor anket
-
@abdurrahim-63 geçen sene 76.25 kesin netim var diyordum bir açıklandı iki soruyu daha yanlış yapmışım yani burda yazılan netlerin 2-3 puan aşağısı olacak çok kişi vardir
-
@kymkm109 anketin 74'e kadar olan kısmı bana gerçekçi geldi. Yığılmanın 70-74 arası olması da gayet makul. Çünkü sınav herkese zor geldi. Hayırlısı olsun. Hoca yapıştırır 73 +1/-1 tahminini.
-
@mülkiyeçeko Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunları girebiliyor mu?
-
@chandler-bing Geçen sene 80 üstü alan 25 kişi varmış bu sene sadece bu ankette bile 50 kişi gözüküyor. Geçen sene 77.5 ile 80. oluyormuşum bu sene yine sadece bu ankete katılan küçük bir grup içinde bile 120. falan olabiliyorum. Gerçekten korkunç bir yükseliş var ortada. Umarım boş beleş insanların manipülasyonudur ama pek de öyle olduğunu sanmıyorum maalesef.
-
@sbuici giriyor tabi ben girdim işte
-
@kymkm109 Teşekkür ederim. Hayatınızda başarılar. Darısı tüm hak edenlere
-
Olusan listeye manipülatif demek su aşamada listeyi dogrudan manipüle etmek olur cunku kisinin beyani esastir demek an itibariyle daha faydali gibi.. suan ugrasmamiz gereken listeye katilimi saglikli bir sekilde arttirmak 250 300 katilim gerceklestiginde zaten ortalamayi cok sinirli sekilde etkiler yalan/yanlis net beyan edenler.
-
@ömermuhtar Kesinlikle haklısınız. Manipülatif bu liste, puanlar çok yüksek denilince insanlar kendilerince adaleti sağlama yönelimine girip olduğundan düşük söyleyebilirler puanları.
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. 75 ile beni de listeye dahil edebilirsiniz.
Baraj konusu gerçekten çok sıkıntı gibi duruyor. Allah hayırlısını versin.
-
anketlere ben de güvenmiyorum. sonuçta o sayfaları takip eden bir sürü kişi var. sınava girmeyenler de var. buradaki listenin daha tutarlı olacağını düşünüyorum. hele bir de geçen sene gibi katılım yüksek olursa çok tatlı olur.
-
şu an 73.75 netim var ama hatırlamadığım 4 sorum var onlar dopru çıkarsa ancak bu şekilde oluyor netim. yanlış çıkarsa düşecek çok belirsiz
-
@kymkm109 burda puanlar yüksek diğer mecralarda daha insaflı hangisi daha gerçekçi tahmin etmesi zor
-
@herseye-rağmen buradaki arkadaşlar daha tecrübeli gibi hocam. Telegram,facebook gruplarında alakalı alakasız çok kişi var.
-
Arkadaşlar konuyu bölüyorum kusura bakmayın ama bir sorunum var. Bilgisayardan girince yorum ve cevap yazamıyorum. Telefondan yazıyorum. Bunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?