10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ayraan inşallah hocam.
-
@mülki 3 arkadaştan öğrendim Enes 56 Uğur 68 Ayşe 64
-
74.50 ekleyebilirsiniz
-
Ben Türkçenin el sanatları sorusunun hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü orada kişi ve dönemler var ve her dönem sanatla ilgili gruplandırmalar ve sınıflandırmalar değişiyor Ankara değilim orada olsaydım soru için başvuru yapardım ama çok uzaktayım sırf o soru yüzünden 2 puanım oynadı
-
@tolgahan-ayyıldız hocam siz de benimle aynı tuzağa düşmüşsunüz. Evet dönemler var orada ama,şıkta diyor ki "sanatın doğuşu ile ilgili..." . İşte bu yok. Bu tuzağa düşmüşüz.
-
Benim 72,25. Ama ben sınavın 75 altına düşeceğini düşünmüyorum değerli arkadaşlar. İlginç ama yapmış insanlar...
-
81,25 net ekleyebilirsiniz
-
@kaimbey95, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Face, telegram gibi yerlerde yapilan anketler tamamen gerçekten uzak.Bundan birkaç ay önce DUY da bir ilin taban puanı için anket düzenledik +85 üstünü 10 kişi işaretlemişti.Hepsini tek tek araştırdık kimi yanlışlıkla bastım dedi,kim birkaç farklı il için oy kullanmış kimi de puanından çok fazlasını işaretlemiş 10 kişiden geriye 1 kişi kalmıştı sadece :)o yüzden burada oluşturduğumuz liste çok daha güvenilir dostlar.
-
@k-k bu sınav 75 altına düşmüyorsa bundan sonra gireceklerin vay haline kim ne derse dersin bence çok çok zor bir sinavdi soruların kalitesine inat bu sınava çalışanların kalitesi yükselmiş anlaşılan bide atip sallayan tutanları da es geçmemek lazim
-
83,5 puan
-
@herseye-rağmen 74,5 benimde yazar mısınız
-
@gkgymagdur arkadaşların yazdıkları doğruysa 77-78 e gidiyor :)))
-
@herseye-rağmen bence de zor bir sınavdı hocam. Ama yapılıyor işte... Hele de 60 kişilik olacak alımlarda 80 e dayanır heralde. Baksanıza hocam...
-
@k-k 80 olmassa gene iyi
-
@tolgahan-ayyıldız ben de öyle düşünüyorum Ankara'da olan birileri itiraz etse
-
@dervisoglu hocam bir önceki sınav 73 küsür puanla mülakattaydım ondan önceki sınav 78,6 ile soru iptalleri olmuştu, kastınız ben isem bir yanlışlık yapmadıysam bu şekilde hesapladım. Sınav bir önceki sınava göre kolaydı ama tek başına değerlendirdiğimde de kolay bir sınav değildi.
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Ben Türkçenin el sanatları sorusunun hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü orada kişi ve dönemler var ve her dönem sanatla ilgili gruplandırmalar ve sınıflandırmalar değişiyor Ankara değilim orada olsaydım soru için başvuru yapardım ama çok uzaktayım sırf o soru yüzünden 2 puanım oynadı
Hocam bence o soruda hiçbir hata yok, evet kolay bir soru değildi ama dikkatli incelerseniz cevabın çok net gözükeceğine eminim.
-
77,50 ile beni de dahil edebilirsiniz
-
77,50 net beni de ekler misiniz hocam
-
asağı yukarı burdaki sıramızı kaç ile çarpmamız lazım nihai listedeki yaklaşık sıramızı tahmin edebilmemiz için