10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@herseye-rağmen Kral üslubun çok itici .
-
@herseye-rağmen herkes kendi yanlış yaptığı soruya itiraz etsin o zaman. Ben de 1958 yaptım. Bişeyden korktuğum da yok. Kimseden korkmam. İtiraz edebilirsin.
-
Arkadaşlar biraz sakin. Hepimiz sınavın açıklanması ve kaçla kapatacağının stresi altındayız. Mümkün olduğu kadar çok puan tahmini yapmamız lazımken, birbirimizi incitecek yorumlara girmeyelim.
-
@olursaekime senin de üslubun nickin kadar kaliteli aslan parcasi
-
@arzıngaribi hocam bizim amacımızda taban puana yakın bir puan belirlemek zaten. Gayemiz o. Ama bazı arkadaşlar ısrarla olayı farklı yönlere çekme girişiminde bulunuyor
-
@herseye-rağmen Eyvallah kral Her şeye rağmen
-
@akarsututkusu anlıyorum. Ama şu soru itirazı ve iptali kısmı liste oluşturma sürecine ve üslubumuza zarar veriyor. Tartışma çok farklı bir noktada kilitleniyor. Lütfen bu tür eleştirileri özelden yapalım ve listeye odaklanalım.
-
@arzıngaribi benim bildiğim grubun amacının sınavdan sonra taban puana yakın bir puan belirlemek olduğu. O soru hatalı bu hatalı demek değil. İtiraz etmek isteyen varsa bunu özelinden yapmalı. Bunu burda paylaşmak o soruya 1946 diyip sınavı kazanma ümidi içinde olan arkadaşlara saygısızlıktır. Eyvallah
-
@akarsututkusu söylenenler söylendi. birbirimize eleştiri yerine listeye odaklanalım ve ortak bir kanaate ulaşmaya çalışalım.
-
@arzıngaribi niyetimiz o yönde. İş yerinden 8 9 kişi girdik. Bugün hepsiyle konuştum netlerini yazacaklar paylaşacağım. Belki bir nebze de olsa faydam olur.
-
İş yerinden bir arkadaşım 82.25 net. Yazabilir misiniz. Mükerrerlik olmasın diye söylüyorum ismi Oğuzhan
-
Tahminim 74
-
Geçenlerde hocalar canlı yayın yaptılar bi sonraki alım için öngörüleri var mı ne zaman ve kaç kişi olacak diye
-
@herseye-rağmen sizin Türkçe kaç netti? 1946 sorusundan önce orayı merak ettim
-
@genova ya sen buranın inceden laf sokan çok zekisimisin senin eğlence yerin değil bura ben konuyu kapattım uzatma işine bak
-
@herseye-rağmen ya merak edip sormuştum neden kızıyorsunuz ki. Peki madem
-
Beyler sakin olun Her şeye rağmen sen de sakin ol kral
-
Beyler sakin olalım hepimiz stresli süreçten geçiyoruz. Kalp kırmayalım. Yarın bir gün meslektaş olacağız
-
Silinmiştir
-
Merhaba, hepinize geçmiş olsun. Umarım istenilen netlere ulaşırsınız. Biliyorum çok erken ama yeni mezun oldum ve sınava giremedim. Bir sonraki sınava hazırlanmayı düşünüyorum. Bu konudaki duyum ve öngörülerinizi alabilir miyim acaba ?