10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ben de en az 77 bekliyorum ama maşaallah ne çok 80+ var, içten içe tedirgin olmuyor değilim.
-
@genova Biraz efendi ol biraz adam ol millete karşı saygılı ol
-
@kartalbaba efendi okey de adam olamıyorum özür dilerim. Bu forumdaki herkesin olayı nedir? Sınav sadece erkeklere açılmış bir sınav falan mı?
-
@genova Adamlık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir.
-
@kartalbaba hanımlar lafımdan rahatsız olup “adam ol” telkininde bulundunuz da, bağlamdan başka sonuç çıkaramadım. Sizin iç seslerinizi okuma hünerim de yok. Her neyse, herkesin gönlünce olur inşallah her şey. Adam adama takılın hiç rahatsızlık vermeyelim. Siz de 79la korktuğunuza dair entry girmeye devam edin, zengin içerik oluyor. İyi akşamlar herkese.
-
Zaten sınırdayız sınavdan beri gerginiz bir de kalkıp sırf kendileri yanlış yaptı diye olmadık sorulara itiraz ediyorlar bir de bunu sürekli buralara yazip daha cok moral bozuyorlar gerçekten o kadar kötü insanlarsınız ki umarım asla o makamlara gelemezsiniz
-
@akarsututkusu hocam iş yeri kocaelindeyse bana yaz:)
-
Yiğit hocanın tahmini : 74 -1/+1
Güvendiğim bir hoca. O kadar soru tutturur emek verir bir kere prim peşinde koştuğunu görmedim. Duyumları da hep tutar. 74 altı-üstü diyorsa ben ciddiye alıyorum kendisini. Umarım 74ün üstüne çıkmadan kapatır.. -
YİĞİT HOCANIN TAHMİNİ
*74 -/+1 *
-
@finansalanaliz 2022 eylül olur herhalde. Sayı da artık 60 a düşer diye tahmin ediyorum.
-
Bu sene her ankette trol var, 70 i geçemeyen adamlar 75 üzeri 76 uzeri netim var diye yazdırmış her yere , bu tiplere sadece gülüyorum
-
Yiğit Yılmaz bizim listenin durumuna benzer bir tahminde bulundu.
-
@godot37 aynen Kocaelide izmitte gelecek misin
-
@can-mavi Hocam ülkede yüz kişiden 13 ü işsiz görünüyor. Hepsi gelip bizi buluyor.
-
@mülki hocam tanıdıklardan 71 ve 73,50 yazabilirsin.
-
Ahmet E.Tayyar hocanın devalüasyon sorusuna yönelik açıklamaları
https://z-p15.www.instagram.com/p/CRQ1wr8rLTMJhsFF8r5IBndfl684S4PRE-jJhk0/
Oğuz Tarhan hocanın insan haklarındaki soruya ilişkin açıklamaları
https://z-p15.www.instagram.com/stories/oguzs.tarhan/2617765422286284431/
-
@can-mavi Kral sen kaç bekliyorsun yıllardır görüyorum forumda seni ?
-
@godot37 hocam sence kaçla kapatır sınav. Sen hislerin kuvvetlidir?
-
Godot puan tahminin nedir ?
-
Gecen sene bu sinavi kil payi kacirdim, bu sene de ancak 15 gun calisabildim ama zor da olsa 70 barajini gectim oldukca zorlandim sinavda ozellikle teko inkilap ve insan haklarinda , benim tahminim 71.25 ile 72.5 arasinda kapatacagi yonunde tabi insallah 70 barajinda kapar temennimiz o yonde