10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Osym cevaplari yayimladigi tarihten itibaren 3. Gun listeleri yillara gore soyle olmus
2019 2020 2021
80+ = 34 kisi 8 kisi 23 kisi
76+ = 32 kisi 36 kisi 46 kisi
75+ =12 kisi 21 kisi 23 kisi
74+ = 19 kisi 20 kisi 16 kisi
73+ = 14 kisi 24 kisi 18 kisi
72+ = 9 kisi 25 kisi 19 kisi
71+ = 15 kisi 18 kisi 17 kisi*80+ = 80-100 76+ = 76-79 arasi netleri
75+ = 75-75,25-75,5-75,75
74+ = 74-74,25-74,5-74,75 73+ = 73-73,25-73,5-73,75
72+ = 72-72,25-72,5-72,75 71+ =71-71,25-71,5-71,75
Temsil etmektedir. -
@aytenka, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
oğuz hocanın insan hakları soruları için söylediklerini bizzat kendim düşündüğüm için sınavda da kendisinin belirttiği şıkları işaretlemiştim yanlış geldi. İtiraz süremiz geçti bu durumda ne yapabilirz tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Bugün resmi tatil o yüzden son gün yarın olabilir, tam emin değilim ama
-
@can-mavi sorular yayımlandktan sonra 3 iş günü mü oluyor
-
@can-mavi sınav tarihinden itibaren 3 iş günüymüş yani dün bitmiş. Ama yine de itiraz etsek dikkate almazlar mı
-
@aytenka hocam sınav tarihinden 3 gün içinde diyor geçmiş oluyor gibi geliyor bana
-
@aytenka, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi sınav tarihinden itibaren 3 iş günüymüş yani dün bitmiş. Ama yine de itiraz etsek dikkate almazlar mı
Eğer 3 iş gunuyse salı çarşamba cuma
-
@can-mavi sınav tarihinden itibaren diyor yani pazartesi salı çarşamba
-
@aytenka dava acılabilir
-
@doktortilki bu konuda hem fiikir olduğumuz arkadaşlar varsa birşeyler yapabiliriz
-
@aytenka 71.25 netim var hocanın söylediği tüm soruları yanlış yaptım
İptal durumu çok şeyi değiştirebilir bdnim için -
@doktortilki benim için de öyle ne yapmamız gerekiyorsa yapalım
-
Sınav tarihinden itibaren 3 iş günü... Inşallah biri itiraz etmiştir bu sorulara
-
@can-mavi inşallah hocam oguz hoca daha erken paylaşsayfı bdn kesinlikle itiraz ederdim
-
@ömermuhtar hocam bu veriler ışığında 2021 taban puanı 74.25 gibi gözüküyor
-
Yazmama kararı almıştım. Bizi bilen bilir. Sınava giren adaylar 30-40 tane soru kolay diye sınavı kolay zannediyorlar. 2018 yılında da aynı tabloyla karşılaştık ve kont. dahi dolmamıştı. Geçen yılki sınavla karşılaştıranlar oluyor . Yine puan tahmini yapan hoca diye ortalıkta dolaşan şarlatanlar sizlerle alay ediyor. (Bazılarını tenzih ediyorum) ...
arkadaşlar bu yılki sınav diğer sınavlardan farklı bir sınavdı .biraz daha dikkat isteyen sorunun inceliğine giren ve adayı hataya düşürecek sorulardan oluşuyordu . Öyle belediye 5000 kişiyle kurulur tarzında sorulara bakarak sınav kolaydı demek biraz ahmaklıktır. Kaldı ki iktisat soruları geçen yıla nazaran daha zor bir sınav formatındaydı. İstediğiniz iktisat hocasına sorabilirsiniz ( Törehan hariç Çünkü iktisatın ''i'' sini bilmez) tarih soruları geçen yıl yoruma dayalıydı bu yıl ise drekt bilgi gerektiren sorulardı ve bir çok kaynakta olmayan sorulardı .
İnsan hakları soruları kolay denenebilcek tarzda değildi ve kolay gibi görülen thek sorusunu anlamayan adaylarla doluydu. Türkiye ekonomisi verilerle doluydu . herkes verileri hatırlıyorum diyor ama bir çoğu işaretlememiştir bile ... gelelim soru iptaline . bu sene soru iptali olmayacaktır 1946 geçen yıllarda sorulmuş sorudur. belki insan haklarında iptal olabilir. o da zor ihtimal . gecen yıl 13 soruya bizzat itiraz ettik . sadece 1 tanesi iptal oldu .bu sene geçen yılki sorular gibi soru gelmediği için sadece 1 insan haklaı sorusu iptal olabilir.( Mülkiyet hakkı sorusu ) sınav kaçla kapatır konusuna gelirsek. soru iptali olmazsa ki olmayacak .72,75 ile sınav kapatacak 486 aday mülakata kalacak. yeni sınav söylentileri bazı rantçılar ve kurs satanlar tarafından ortaya atıldı şuanlık böyle birşey yok. aralık ya da şubat sınavı hayel gibi duruyor. kasım ayında herşey netleşecek 70 kişilik bir sınav planlaması olabilir. şu an için konuşmak çok erken . Kitap satmam, dershane reklamı yapmam. ahmet deniz sizlerle ... Mülakata girenler tanır. -
Geçen seneden tecrübeliyim sakın ha sakın bu arkadaşa inanmayın.
-
@mülki beni de ekleyin hocam 72,50
-
@mehmet5557 aklıma geçen sene geldi hocam
-
@anadolu-109 geçen sene tecrübeli arkadaşlar diyordu inanmayın diye yine bir umut inanıyordum :))
-
Admini göreve davet ediyorum.........