10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@abdurrahim-63 69-70 net hesaplayıp ankete 80 üstü net yaptım diyen 2 kişiyi tanıyorum tabiri caize yalan parayla değil moral bozmak için yapıldığını düşünüyorum.
-
@doğruyadoğru burda yaptığımız ankete mi
-
@m-e-s-k buradaki ve diğer mecralardaki ankete aynı densizliği yapan bir kişi de ben tanıyorum
-
@kaimbey95 yaş tutsa keşke
-
@can-mavi Hocam sizin taban puan hakkında bir tahmininiz var mı?
-
@can-mavi anketlere kulak asmayın 72,75 e kendinizi ayarlayın
-
@can-mavi birde insanların alım beklentisine bence bu sene alım olmaz alım yapılmaz anca mayıs ayı vs vs tarzı yorum yapan tuzu kuru arkadaşlar var. Evet belli bir konjonktür gerçekliği var kimse adaylara hayal satsın demiyoruz ama şu ortamda şu umutsuzlukta beklentide insanların sırtında manevi yükler birikmişken hadsizlik yapanlar var. Ayıptır. Olumsuz konuşacak olan hiç konuşmasın ve kıymetli(!) öngörülerini kendilerine saklasınlar. Alım olsa da olmasa da göreceğiz zaten.
-
Habeas Corpus’ta kefaletle ilgili hiç mi bir şey yok yoksa kefaletin aşırı kısmı mı yok?
-
@can-mavi merak ediyorum yani amaç ne
-
@ahmetyenideniz 72.50 olmaz mi
-
Burda ki ankete fazla net yazdıran birini de ben tanıyorum bu sene troll çok fazla
-
@olursaekime kac yazdirdi mesela ?
-
@mülki ben de 74 bekliyorum. herkese başarılar.
-
@chandler-bing, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi Hocam sizin taban puan hakkında bir tahmininiz var mı?
Butun değişkenleri analize soktugumda geçen seneki puandan fazla kapatmamasi lazım diye düşünüyorum
-
@gildostor kefalet var. Ama sanıyorum türkçe metinlerin çevirisinde sıkıntı var. Yüksek kefalet diye çevirmişler. Ben de yanlış yaptım o soruyu ama iptal olacağını sanmıyorum. Çünkü mülkiyet hakkı ile ilgili hiçbir şey yok.
-
@olursaekime kim o kral tanıdık mı
-
@amirim üstad senden de bir baraj tahmini alsak ne güzel olur
-
@herseye-rağmen 74 Kral
-
@olursaekime ben 70 civarındayım inş sonraki sınava. Anketlerde çok fazla manipülasyon var. Baraj tahminim 71-72
-
Telegram anketinde 80 ve üstünü işaretleyen eleman az önce grupta kaymakamlıkta ilk 100 mü alınacak? diye soru sordu. Fıkra bu kadar...