10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ahmetyenideniz Ahmet Deniz 50 kere ban yiyen full kolpa haberler paylaşan kral hoşgeldin
-
@ahmetyenideniz Genel olarak size katılıyorum, bence bu sene tek çarpan sorusu iptal edilir.
-
@fiona13 itiraz edildi mi hocam çarpan sorusuna
-
@ahmetyenideniz nerelerdeydin büyük üstad... gözlerimiz yollardaydı
-
@ahmetyenideniz ooo hg başkan bu sene öğrenciliğe terfi edip sınava girdin sanırım :))
-
arkadaşlar hangi sorulara itiraz edildi paylaşabilir misiniz?
-
@mencikof insan hakları iki soru için itiraz süresi geçtiğinden dava açılacak hocalar dilekçe hazırlıyor
-
Oğuz tarhan hoca insan haklarındaki soruya itiraz etmediğini söyledi zaten dün yayınlamıştı.Ama onun haricinde itiraz eden varsa bilmiyorum.
-
Bütün sorular için dava açın cidden . Kim hangi soruyu yanlış yaptı ise ona dava açsın ne de olsa mahkeme direk kendini yormadan iptal ediyor. Olan da doğru yapana oluyor.İnsan haklarında iki sorunum da yanlış olduğunu düşünmüyorum
-
@amiree niye gerildiniz bu kadar soruda sıkıntı yoksa zaten iptal olmaz ya da herhangi bir değişiklik olmaz bırakın da insanlar tereddütte kaldığı konularda kendilerine tanınan haklardan faydalanabilsin artık birşey yaparken de birine hesap vermek zorunda kalmasın biz itiraz ettik diye ya da farklı bir yol izledik diye doğru olan bir soru iptal olmaz merak etmeyin
-
@aytenka Dava açılırsa uzun sürer değil mi sonuçlanması? Sonuçlar açıklandıktan sonra etki eder gibi.
-
@chandler-bing evet geçen sene mülakatlar bittikten sonra puanlar yeniden hesaplanıp yeni adaylar da mülakata girmişti
-
Örneğin mülakata kaldık, soru mahkeme tarafından iptal edildi. Kazanılmış hakkın korunması için mülakat aşamasının sonlanması mı gerekli yoksa mülakata kaldınız ifadesi de yeterli oluyor mu? Çünkü şahsi fikrim eğer soru mahkeme kararı ile iptal edilse bile bu ÖSYMnin kararından sonra olur. Mülakata kalan da zaten gider girer mülakatına. Bu arada itiraz edenlerin itiraz hakkına sonuna kadar saygılıyım. Hayırlısı diyorum..
-
Ben bütün iletileri neden göremiyorum??
ahmet adlı arkadaşın yazdığını göremiyorum. Sayın moderasyon????Değerli arkadaşlar ne yazdı arkadaşımız?? Rica etsem.
-
@aslan-reyiz kral sen kaç
bekliyosun sen de müdavimlerdensin ? -
@mülki 74.25 ekler misiniz
-
Hepimize geçmiş olsun zorlu bir maratonu daha atlattık. 3-4 senedir formu takip ediyorum.Sınavın kaçla kapatacağına dair ise şunu söylemek isterim öncelikle bu sınav son 4 sınavın 2018 yılı da dahil olmak üzere en zor sınavdı. Anketler amacından çok saptı bazı kendini bilmezlerin yüzünden. İktisat, inkılap ve Türkiye ekonomisinin oldukça zor olduğunu ve bundan ötürüde taban puanın 72 hatta 71,50 bandına kadar ineceğini düşünüyorum ve düşüncemide şuna dayandırıyorum, yanlış yaptığımız sorulardan 1 tanesini bile doğru yaptım diyerek nete dahil etmemiz 76 yı 74,75 e indirir, mülakata 440 kişi girecek (ki 440 ı geçicektir bence),KPSS sınavının hemen öncesi olması gibi etmenler taban puan tahminlerimde etkisi oldu. 75-76 taban puan olabilir diyen arkadaşlara ise şunu söylemek istiyorum 2019 yılında ki sınav inanın 2020 ye göre çok ama çok kolay bir sınav olmasına rağmen 74-74,5 ile kapattı kaldı ki 2020 yi aratacak kadar zorlu bir sınav olan 2021 de 75-76 çok ama çok zor bundan ötürü 71,5-72 taban puan olacaktır kanımca.
-
@doğruyadoğru hocam sizin net kaç peki?
-
@abdurrahim-63 73 net hocam
-
@doğruyadoğru inşallah mülakata kalırız hocam. Zira 76 ve üstü netler havada uçuşuyor