Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Dostlar kızmakta haklısınız lakin bu kararların hiçbirini maalesef ben vermiyorum. Duyduklarımı aktarıyorum ve emin olun her mecrada sorun ve talepleri de oraya aktarıyorum bulduğum her fırsatta. Bekleyip göreceğiz. Sizler de taleplerinizi sosyal medya kanalıyla iletin, bunu yapmaya da çalışıyorum. Belki bir aksi seda olur.
Üstad size bişey demiyorum. Mesele kurumlardaki ciddiyetin yok olması bence. Sonuçta bu süreçlerin önceden planlanıp işletilmesi gerekiyor. Maalesef tamamen plansız, günübirlik ve keyfi hareket ediliyor. Bu karman çorman işlerin faturasınıda biz ödüyoruz. Benim tepkim bunaydı.
-
@paretowilfredo size çok teşekkür ederiz, bizim için görüşmeler yapıyorsunuz bizleri bilgilendiriyorsunuz sağ olun var olun:)
-
Toplantı oldugu soyleniyordu sonuclandımı ilanda son durum nedir ?
-
@gölge07 o toplantı söylentiymiş galiba. Tg grubunda Sinan uzunpınarın bir mesajı paylaşıldı. Sorun cb ve bakanlık arasındaymış galiba. Bugün haber beklemeyin bence
-
@niska-nenn Daha neler 50 kişilik ilan hala sorun mu oluşturuyormuş koskaca devletimizin en üst makamında
-
@niska-nenn hocam ne gibi bi sorun izin meselesine ihtimal vermiyorum ben baska ne sorunu var baskan degisecekse ilan verilmis zaten alima yansimaz bence cunku alim yapilip bakan degistigi bile oldu zamaninda bu isi yokusa suyorlar bence. Ayrica ortaya toplanti meselesi gelmis asilsiz olmasini gectim telefondaki gorevli soylemis bunu nasil olabiliyor aklim almiyor
-
@gölge07 abartısız söylüyorum Sgk çıkıp sınav için kapıda beklerken alımı iptal ettik dese ben yine şaşırmam. Burası böyle bir yer. Fotoğrafı iletiye eklemeye çalıştım ama olmadı. Şuan en ufak bir çalışma motivasyonum da yok zaten. Ben de sizler gibi yazılanları okuyorum sadece.
-
@niska-nenn hocam muhtemeln olmayacak sinav ama neden aciklama yok bunuda anlamis degilim
-
@gölge07 diğer bakan zamanında iş teftiş açıklama sürecinde uzama sebebi de benim alımım değil diyerek ertelendi sınav. Burada da yeni başkan muhtemelen bu benim rakamım değil diyor. Bana böyle geliyor bu olay. Bu bakanlıkta ki kaos bir tek maliye de var. Hatta bu bakanlık maliye bakanlığını geçti şu hareketlerle. Sgkya umut bağlayan yanar bu saatten sonra.
-
@ozlemce evet hocam bu alım en bastan belliydi zaten bazen cok iyiniyetli dusunuyoruz. Acaba yapar eder dusuncesine kapiliyoruz ama oyle olmadigini gorduk. Sinava 8 gun kalmis ne liste var ne aciklama. Alinan kararlar yapilan degisiklikler hep aleyhimize oldu. Alan artik bitmis son 2 yildir almayan kurum 50 kisilik alimi bile yapamiyor. 2 sene bekleyip hic bisey yapilmamis ilana cikilmis degisiklik vs deniyor. Artniyet oldugu acikca belli kor degiliz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
Sınav hizmetleri 3 Temmuz’da sınavın yapılacağını belirtti. Listeler bugün veya yarın ilan edilecekmiş.
-
@billofrights Kesin bilgi mi
-
@billofrights bugun yarin erken olur haftaya cumaya kadar vakit vardi. Cok anlayısli bir kurum. Keske tüm kurumlar böyle olsa ama nerde
-
Hani listeler hazirdi bugun yarin deniyor ya gecn haftda bole dendi liste hazir toplanti sonucuna gore yayinlanack denildi yazik ya artik
-
@billofrights 10 günde sınav kazanılır diyor sgk
-
50 kişilik alımı da eline yüzüne bulaştırıyor SGK.
-
Abv sgk, akıl versin Allah süreç yöneticilerine
-
Bugunde qciklamiyacaklar herhalde...
-
Yeni bir gelişme var mı?
-
Duyuru geldi