Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@johansgk yabanci kaynak 1140000
-
Gelir tablosu dinamiktir. Statikli olan cevap yanlis
-
Donem net zarari bilanco hesabi.
Maliyet artis fonu vardi. Kar yedegi degildir diyordu. -
@johansgk hocam her soru 1 puan mı hesaplama nasıl bilginiz varsa paylaşır mısınız
-
@atoom1907 80 soru vardı 1 soru 1,25 puan değerinde net ücretin tanımı vardı birde personel maaşı ödenirken hangi hesap kullanılmaz
-
Son il göç sınavı gibiydi. 90 üstü yapan çok kişi vardır bence.
-
@onuktekin Hiç sanmam hocam çok belirsiz sorular vardı özellikle hukukta 65 doğru civarı yapan geçer barajı benim tahminim
-
@johansgk kidem tazminati
-
@johansgk sağolasın hocam
-
Hem dönen hem duran varlıklarda olan,orta vadeli plan kaç yıllık hazırlanır,orta vadeli planın içinde yer almayan,dernekler için hangisi doğrudur,ohal süresi,philips eğrisi,dezenflasyon,Bp eğrisi,Mı para tanımı,Lm sağa kaydırmaz,gresham,Kamu harcaması,arz yanlı iktisat aklıma gelenler....
-
Cari oran 0,75 değil miydi? 1,33 diyen var
-
@cihan6619 1,33 buldum ben de hocam.40/30
-
@gizem33 çok basit hatalar yapmışım çoğu soruda, kolay sınavdı kaçırdık galiba
-
@cihan6619 hiç merak etme hepimizin durumu dediğin gibi kolay hata yapmak . Bu sınav acayip belirsiz durumda soruları bile netleştiremiyoruz hangisi doğru diye . Benimde baya yanlışım var gördüğüm kadarı ile çoğu kişi o şekilde.
-
@semihylc kaç yanlış var
-
@muzgor hocam çok net değil ama 20 sayıyorum . Düşün guydan 91 almıştım . En iyi dersim hukuk onda bile temiz 5 yanlışım var . Muhasebe kötüdür en iyisi onu yapmışım garip ya . İnş hızlı açıklanır olmazsa da napalım zaten büyük balıkları kaçırdık buda tuzu limonu olur .
-
@semihylc herkesin de böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz
-
@muzgor herkesi demiyelim de başka mecralarda yazdığımız arkadaşlar arasından da şimdiye kadar ben yüksek net bekliyorum diye çıkmadı . İllaki olacaktır olay 350 kişi girmişse sınava 200. Ne olacak o önemli
-
@semihylc benim de 15 çıktı
-
@semihylc benim 94 vardi guyda ama hukukdan 5 yanlis cok iyimser. Ben 10 dedim en az