Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@karar Siz DUY kazanmamış mıydınız, gençlerin önünü açsaydınız:)
-
@karar duydan elenen arkadaşlarınıza üzüldünüz daha göreve başlamadan duyun nasıl bir meslek oldugunu dahi görmedeb gidip bir de sgk ya mı girdiniz aynen devam edin ablacım demeye insanlara... dilerim siz ve sizin gibi işi olup aynı düzey kadroya başvuralanların hepsi yazılıyı dahi geçemez çok çabuk unutuyor insanoglu çektigi acıları geçtigi yolları yazık
-
@karar aa o zaman ben başka sorudan bahsediyorum karıştırdım hangisi genisletici etki yaratır gibi soruydu denk bütçe demiştim ama vergi azaltılması da vergi secenekte,Ltd hangisi yanlıştır diyordu soru bilmiyorum
-
@fiona13 gençlerin önünü benden başka açan varsa yarışırım ahaha güzeldi , savunun hakkınızı tabii müsterih olun kazanamayacak şekilde yarıştım ama öncesinde başvurduğumuz için engel olamadık ,sgk sınav açmış görmüş olduk sadece amacım sınavını görmekti:)
İnşlh ihtiyacı olanlara gider duamız bu .
Sgk teftiş için müsade edersiniz değil mi ?
Ona başvuru yaparız gelirse inşlh. benden yana rahat olun lütfen sgkdy için -
@karar Espri yapmıştım, kalbinizi kırdıysam affola. Hak ediyorsanız girin elbette, sonuçta hayatınız akışında belki burası sizi mutlu edecektir. İşsizlik çok zor daha kötüsü çevre psikolojisi insanları daha çok hırçınlaştırıyor. Sizin adınıza sevindim, sanırım fazla iyiniyetliyim
-
@norm benim mahlasım altında olmaması gereken yazı . Ablası olduğum kuzularım var benim herkese söylemiyorum bunu .
Talihsiz bir yorum olmuş . -
@fiona13 sgdy mutlu yaşayamam heralde bana duy yeter allha şükür dediğim gibi başvuruyu çekemedik malesef , size hayırlıysa sgdy nasip olsun , okuyalım buradan
-
Toplu soruların paylaşıldığı yer var mı burdan da yazılsa süper olurdu daha hiç oturmadı kafamda kaç yanlışın olduğu
-
-
@karar sizi tanımam etmem çok iyi birisinizdir belki bunu da bilemem.. kendi arkadaşlarımdan da var giren aynı şeyleri onlara da dedim ben dahil herkesin biraz vicdanlı olması gerekiyor herkesin mutlu olmaya ailesine ben de atandım mujdesini vermeye hakkı var kimsenin önüne taş koymayalım.. yine de herkesin kendi vicdanı
-
@aslan-reyiz teşekkürler
-
@norm dedim ya müsterih olun lütfen , bir başkasını ben de bilmem , kendimi biliyorum , hayalim değil sgdy .
Sizin yolunuz burda açık olsun , zor tabi, allah yardımcınız olsun . -
@karar abla yanlış anlamada istemediğin bir sınav için niye giriyorsun ki?Hem soru tartışıyorsun belki sen 90 doğru yaptın sınav 85 doğruyla kapatacak 84 luk adam giremeyecek.Bence sen bu mesleği istiyorsun.Istemen en doğal hakkın ama Ankaraya zor alım olur bence.Sgk da il seçemiyorsun.Zaten mülakatta guy duy ilgöcü almıyorlar.Yani saçma olmuş sınava katılmanız ve soru tartışmanız
-
@karar bu kadar kendinizi bilen biriyseniz girmezdiniz sınava. yani şimdi siz şey mi diyorsunuz ben doğruyu bildiğim halde sırf yarışmamak için yanlışı mı işaretledim diyorsunuz. Belki doğru işaretlediğiniz bir soru başkasının önünü kapattı, birde mesleği istemediğinizi söylüyorsunuz hiç samimi değil bir yandanda soru tartışıyorsunuz çünkü. ben sizin duy grubundaki yorumlarınızı da okudum o kadar olumlu bir kişilik olarak lanse etmişsiniz kendinizi ama bu yaptığınız pek olumlu bir davranış olmamış.
-
@ayseymen demiş gençlerin önünü benden çok açan var mı gedhdjjs. Muhtemelen sınav sıralarının boş olmasının sebebi insanların duy guy kazanıp buna girmemiş olmasıdır. Arkadaşımızı tanıyan bilen varsa baksın ilerde ilgöç te falan görme ihtimalimiz var. Bu arada sınava girmesinde problem yok, kendini gösterme biçimiyle var. Ablacım canım çok uzuldum sevindim diyen arkadaşlar burası survivor dikkat edin svshjs
-
İhtiyacı ve hakkı olan 50 arkadaşın süreç sonunda kazanması dileğiyle.
-
@zenginmemur ilerde nasipse bürokrat olacaksın , mevki sahibi olcaksın, kimin ne yazdığını iyi takip et kimin ne söylediğini unutma ! Ben giderim yazım kalsın .
Başka yerde üyeliğim yok burası var zor dayandığım , soruları merak ettim sadece ve sayfada paylaşıldı .
Benim samimiyetime iyiniyetime inanmadıysan bu zamana kadar bana abla demenin anlamı var mı ?
Vatsap gibi kullandığım farkındayım bazı zamanlar , anlaşılmıyor olabilir , ne dediysem o .
Farklı bir şey göremezsiniz ben de .@ayseymen yazdıklarımdan sorumluyum anladıklarınızdan değil .
-
Arkadaşlar tahmini bu hafta açıklanır mı acaba
-
@muzgor ne zaman sınav kurulu onay verirse. 30 gün içinde açıklanacağını söylediler
-
Tecrübeli ve ya fikri olanlar cevaplarsa sevinirim.
Kurum sınav sonuçlarını açıklayıp daha sonra mı mülakat tarihlerini açıklar.
Ya da direk mülakat tarihleriyle birlikte mi açıklar ?