İlbank
-
@bytul hocam mesaj attım bakabilir misiniz?
-
@mehmet3842 hocam mesaj attım bakarmısın?
-
Yarın açıklanır mı?
-
@blueberry ne açıklanacak
-
@dunya-ese Mülakata kalanların listesi.
-
@blueberry telegram gruplarının birinde haftaya açıklanır demişler.
-
genel müdürlük 90 la iyi kapatmış. listedeki çoğu kişiyi yeni görüyorum enteresan geldi biraz.
-
@duha hocam açıklandı mı link atar mısınız
-
@duha açıklandı mı? ben bulamadım
-
-
Erzurum için mülakata girecek olan var mı
-
Meslekle ilgili yönetim memuru ne iş yapıyor maaş vs bilgisi olan var mı ?
-
Mülakat tarihleri çok yakın hemen sonuçlandırılır mı acaba süreç
-
@leventdespoir
çok hızlı ilerliyor kurum. mülakat sonuçları da uzun sürmez bence. -
@duha inşallah hocam. Sürekli 2 ay beklemekten yorulduk. hızlı olursa süreç liyakat konusunda da şüphe olmaz diye düşünüyorum
-
Kurumu tebrik ederim çok hızlılar arkadaşlar daha önce ilbankta mulakata katılan var mı ne soruyolar bir de ne gibi konulara çalışmak gerek nasıl bir yol izleyeceksiniz (yönetim personeli için )
-
@leventdespoir
ben beğendim açıkçası ilbankın süreci yönetişini. alıştığımız a grubu süreçlerine pek benzemiyor açıkçası kurumun tutumu. nazar değmesin -
Maaş için arasak ayıp kaçar mı arkadaşlar burda bir arkadaş ilk başta yazmış ama o net demiş bazısı aynı tutar için brüt diyor
-
@tomjoad **
*Kurumda her ayın 15 inde maaş, ocak, nisan, temmuz ve ekim ayının 1 inde 1 maaş ikramiye ve yılda bir kez yönetim kurulunca belirlenecek tutarda kontrollük gelirleri fonundan ödeme yapılır.(Geçen yıl 2 bu yıl 3 brüt maaş verildi. Bundan sonra da 3 maaş olarak devam eder çok yüksek ihtimalle.) Yani toplamda yılda 12+4+3= 19 brüt maaş alınır. Personellerin sigortası SSK lı olarak yatar 657deki gibi emekli sandığı değil. Vergi dilimlerine çok erken girilir. Genelde martta %20, mayıs haziran gibi %27 vergi dilimine girilmekte dolayısıyla kesinti artmaktadır.
- Bu sebeple bir kişinin aylık ortalama geliri 1 brüt maaş civarına gelmektedir.
Yani aylık ortalama gelirler 2021 yılında
Mühendisler için 8800-8900 civarı
Yönetim Personelleri için 7700-7800 civarıdır.
(kurumda çalışan mühendis bir arkadaşın telegram da buna yönelik paylaşımı)
- Bu sebeple bir kişinin aylık ortalama geliri 1 brüt maaş civarına gelmektedir.
-
@estergon-kalesi net maaş olarak ne kadara geliyor bilginiz var mı