İlbank
-
@onuraltan hocam merhaba ilbank yönetim personeli kadrosuyla alakalı pek bir bilgim yok. Guy ile aynı şehir için tercih yaptım. Size göre hangi kadro daha iyi? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
-
Memuriyet daha garanti hocam bence biraz eski düşünce olabilir. Benim de aklımdan geçiyor bu soru
-
yds ile başvuru yapan var mı?
-
Yusuf Bey mesajlarınıza bakabilir misiniz?
-
@onuraltan 86 yı görür mü
-
@bytul hocam her bölüm ayrı puan türüyle başvuru yaptığı için yüksek kapatır diye düşünüyorum. Ama birçok kurumun mülakatının açıklanması bizim lehimize
-
@çalışkanşirin Bu tarz sözleşmeli memurluklarda da pek işten çıkarılma olmuyor diye biliyorum
-
@çalışkanşirin erzurum ve van cok konusuluyor galiba en yuksek buralar kapaticak
-
Ben örnek olsun diye yazmıştım:) Bursa kastamonu vs daha il var bu illere alım az diye başvuran da az olabilir ve puan da düşebilir:) Bilemeyiz...
-
Bence puanların düşmesi biraz zor gibi çünkü P4 puanı 91.65 olan kişi 105. Sırada ve gerçekten maliye ve hukuk puanları yüksek o nedenle bazı yerler belki 90 altı olabilir ama birçok yer 90 üstü kapanacak sanki. 85 üzeri puanı olan herkes başvuru yapmalı ne olur ne olmaz.
-
@yusuf1625 ben de sözleşmeli personelim üstelik çalıştığım kampüste en az 3000 sözleşmeli personel var. daha şimdiye kadar sözleşme yenilemeyen veya kovulan görmedim benden daha eskiler de çok çok nadir (suç işlenmesi durumunda) işten çıkarma oldugunu söylediler. yani öyle kolay değil sizi kovmaları. sözleşmeli deyince herkes bir duraksıyor ben de guy 'a girdim 96 aldım kpss puanım da 92.59 burdan sözleşmeli diye tereddüt eden arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla suç işlemedikleri müddetçe işten çıkarılma gibi bir durum olmayacagını garanti edebilirim ama ispatlayamam.
kendi adıma söylüyorum hem guy hem duy bekleyenlerdenim ama ilbank olursa 1 saniye düşünmem giderim arkadaşlar.
umarım açık açık anlatabilmişimdir. -
@veyys epey bir süre sonra sırf bu konuda tereddütleri olan arkadaşlarıma yardımcı olmak için girdim foruma umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
@veyys Mesajlarınıza bakabilir misiniz?
-
@veyys hocam teşekkür ederim verdiğiniz cevap için
-
Defterdarlığın açıklanacağı yok biz de başvurumuzu bugün yaptık.
-
Hocam başvuruda kpss ve yds sonuçları da jpeg olarak yüklemek zorunda yazılmış ancak başvuru sisteminde puanlar kendiliğinden geliyor. Bu belgeleri de ayrıca yüklememiz gereken bir yer yoktu değil mi? Fotoğraf ve diplomayı yüklemiş olduk sadece
-
@user1045 hocam mezuniyet denklik belgesi ne demek
-
Arkadaşlar tahminen sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı
-
@hakimaki genel müdürlüğe başvurun bence. ya da rağbet edilmeyecek bir il memleketiniz falansa.
-
Sizce ne zamana açıklanır puanlar.vanı tercih edenlerin puanları ?