İlbank
-
@estergon-kalesi Çok teşekkürler hocam. Şimdi şahsen genele bir soru sorayim hem ziraat katılım hemde burda listedeyim olmaz ama tuttu oldu ikisini kazandım. Hangisi daha tercih edilebilir. Not: Istanbulda yaşıyorum
-
yönetim personeli 7.5-8 arası alıyor arkadaşlar.
-
Yds isteyen uluslararası ilişkiler daire başkanlığı kacla kapatti??
-
@nurkse06 7700-7800 kesintiler sonrası net maaş olarak belirtilmiş.
-
Üff maaşlara bak .Benim gelmedi ama merkez uzman yardımcısı hatta guy duydan bile çok alıyormuş.Bilseydim hedefimi yönetim memuru yapardım.
-
Arkadaşlar guy duy kadrolarıyla karşılaştırıldığında sizce hangisini tercih ederdiniz? Uluslararası daire başkanlığına başvurdum bu yds puanıyla guy vs de olmak istemiyorum ama sözleşmeli olması da düşündürüyor
-
Yönetim personeli meslek tanımını yapabilecek olan var mı ne iş yapar görevleri nelerdir bilgi edinemedim
-
@spesifik
İnsan kaynakları birimi ya da muhasebe biriminde görev alıyorlar. Örnek olarak insan kaynaklarında tahakkuk işleri, harcırah formlarının kontrolü ve diğer idari işler, muhasebe biriminde ise hakediş ödemeleri ve diğer parasal iş ve işlemler yapılıyor(Bölge müdürlükleri yönetim personelinin iş tanımı nedir sorusuna verilen cevap )
-
@estergon-kalesi mülakatta alan bilgisi olmayacak şeklinde anladım açıklamayı. Mesleki bilgi düzeyi ve banka hakkında bilgi düzeyi isteniyor
-
@spesifik Bilemiyorum onu.
-
@theturinhorse 85.9 la kapatmış hcm. 85.6 puanla başvurmuştum, olmadı.
-
Herkese merhabalar. Avukatlık için giren arkadaşlarım kurumdaki avukatların maaş vb hakkında bilgisi olan var mı? cevaplar için teşekkür ederim şimdiden
-
@estergon-kalesi her sene ilbank alım yapıyor mu bilginiz var mı acaba
-
@tomjoad, içinde söyledi: İlbank
@estergon-kalesi Çok teşekkürler hocam. Şimdi şahsen genele bir soru sorayim hem ziraat katılım hemde burda listedeyim olmaz ama tuttu oldu ikisini kazandım. Hangisi daha tercih edilebilir. Not: Istanbulda yaşıyorum
Fikir beyan etmek isteyen tecrübeli arkadaşlar ozeldende yazabilir birinin bir akıl vermesine ihtiyacım var
-
@tomjoad Tecrübeli değilim ancak sitede yazılan bilgilerden yola çıkarak ilbank hakkında olumsuz yorum görmezken bankacılık sektöründe çalışmanın stresli olduğu ve hedef baskıları konusunda çokça yorum var. Maaşları her şeyi içine katıp aylık olarak bakınca ikisinde de benzer rakamlar ve benzer kariyer imkanları var. İkisinin de sınavını kazanamadım ancak yerinde olsam ilbank tercihim olurdu
-
@guyduy24 guy duy kpss a nın en dandik bölümleri hocam kıyaslanmaz bu kurumla. Merkez uzmanlıklardan da iyi
-
@afasgafas merkez uzmanliktan iyi mi hocam?Guy duydan iyi gibi ancak merkez uzmanliklardan nasil iyi oluyor?Bu kadro uzman yardımcısı şeklinde mi olacak?
-
@tradertt Çok teşekkür ederim hocam. Evet dediginiz gibi yakın tutarlar tabi il farkı var bilmiyorum bahsi geçen miktarlar ile ankarada yaşam nasıl olur. Aslında niyetim sürecin kpss ayağını kapatıp yds olur kaymakamlık gibi sınavlara yönelmek. Bunun acısından hangisi daha iyi olur kararsız kalıyorum....
-
ARKADASLAR MULAKATTA NE SORARLAR BEN IKTISAT BOLUMU MEZUNUYUM MESELA ALAN MI SORCAKLAR NE SORARLAR BIZE
-
@dunya-ese Her sene yapılmıyor, İhtiyaca göre alıma çıkıyor kurum.