25 May 2021 17:12

@duha bilim adamlarının hafızaya iyi geldiği bir sebze önerisi var : BALIK ve HAVUÇ. birisi hafıza için birisi görme yetisi için. öncelikle yazdıgın mesaj şu: " çift maaş olayı 2012 öncesinde girenler için geçerli diye biliyorum. yönetmelik değişikliği olmuş sonrasında. insan kaynaklarından mı öğrendiniz acaba?""" buradan çift maaş olmadıgını ön kabulla konuşmuşssun , sonrasında benım verdıgım cevap üzerine ; " 3 ayda bir çift maaş alınca 16 maaş oluyor işte." demişsin. burada da önce dediğini inkar ve sonrasında benım dedıgımı kabul etmıssın. ya dogrusunu öğren yaz yada bılmıyor isen doğrusu söylendiğinde edebinle sus yada kabul et. kalite senın gıbı bır cumle oncesınde dediğini bir cümle sonrasında inkar edenlemi yükseliyor.. sinir stresli gördüm seni bir an önce atanırsın ve rahatlarsın umarım , yoksa maazallah etrafına zarar verici bir potansiyelde gördüm seni :):) son cevaptır bu konuyla ılgılı. forumun amacının dışına ısrarla çıkma arzu ve ıstegınde oldugun ıcın uzun uzun ve SON kez anlattım. umarım okuyup anlayabılırsın .. ha balık mevsımı geçti havuca devam 🙂