İlbank
-
@econumist öyle zaten.
-
Merhaba arkadaşlar sonuçlar ile ilgili duyumu olan varmıdır?
-
arkadaşlar kitlerde tayin hakkı nasıldır genel olarak bu konuda bilgili biri iletişime geçerse sevinirim.
-
@afasgafas Merhaba,
Bu atamada 6 yıl gömülü kadro olarak atandığınız yerde kalıyorsunuz. Daha sonra açık olacak pozisyona göre gideceğiniz müdürlüğün üst amiri, sizin müdürlüğünüzün amir onayı, oluru ve genel müdürlük onayı ile işleme izin veriyorlar. 657 gibi kesin giderim, şunu yaparsam oraya geçerim vs olmuyor. Yani yıllarca atandığınız yerde kalma ihtimaliniz olabilir. Benim edindiğim bilgiler bu yönde, insan kaynaklarından kanuni dayanağına bakılabilir ama kurum istedikten sonra sizi bir şekilde o pozisyonda bırakıyor veya başka ile veya bölgeye atayabiliyor. Verdiğim bilgileri sözlü olarak öğrendiklerim ve duyduklarım, yanlışım da olabilir kusura bakmayın. -
Açıklanma ile ilgili duyum ya da bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar aldığımız duyuma göre liste henüz yönetim kuruluna gitmemiş. Lakin ne zaman gider bilemeyiz bu akşamda gider yarında gider 1 ay sonrada. Sadece duyumumu paylaşmak istedim. Beklemeye devam.
-
@ilhannn00
gitmemiş olması doğal çünkü liste yönetim kuruluna gitmeyecek zaten. -
@ilhannn00 bi forumda 7 temmuzda asil ve yedek listeye güvenlik soruşturması yapılıyor kurban bayramı sonrası açıklanacak demişler, yönetim kurulu nerden cıktı
-
Arkadaşlar ben diyeyim yönetim kurulu siz deyin en son ulaşması gereken yer. Yetki konusunu bilmediğim için böyle söyledim duyum heyecanıyla. Duyum paylaştık tartışalım mı şimdi. Almak isteyen alsın. Önceki konuşmalarıma bakıp polemiğe girmeyi sevmeyen birisi olduğumu zaten görebilirsiniz.
-
@ilhannn00
hocam ondan sonra bir ton muhabbet oluyor. genel müdür ankarada değil nasıl imzalayacak, bakan bey felaket bölgesinde nasıl imzalayacak vs.. yoksa benim için de önemsiz.
şu aşamada asıl önemli soru araştırma bitip imza aşaması geçildi mi araştırma devam mı ediyor? bu gerçekten önemli şu an. bu konuda bilgi alabilir ve paylaşırsanız seviniriz. -
@duha Anladım hocam doğru söylüyorsunuz.
-
@ilhannn00 hocam paylasımınız için teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda mutlu haberler alırız
-
Arkadaşlar yarın kurumu aramayı düşünen var mı ?
-
Yeni bilgi edinebilirseniz buradan yazmayı ihmal etmeyelim arkadaşlar, merak içindeyiz, ailelerimiz var,(örneğin çocuklarım var ve buna odaklanmış bekliyorz ailecek) buradan edineceğimiz her bilgiye muhtaç durumdayız.
-
@smmmspl01 hocam hiç bilgi yok sadece mülakata girdigimiz zaman 1- 1.5 aya açıklanır denilmişti. Eğer öyleyse şu sıralar açıklanması lazım. Ama şu felaketler vesaire uzadığı söyleniyor
-
@tomjoad Ek olarak müfettiş yardımcılığı mülakatları başlayacak 25 ağustosta tek gün. Yani bir ihtimal akla acaba beraber mi açıklanır sorusunu getiriyor. Buna da hazırlıklı olmak gerekebilir.
-
arkadaşlar sonuclar acıklandı
-
Arkadaşlar ticaret bakanlığı ticaret denetmen yardımcılığı ve iller bankası genel müdürlük yönetim personeli kadrosu arasında kalsanız ne yapardınız var mı fikir verebilecek olan?
-
arkadaşlar yönetim personeli hakkında bilgisi olan var mı? ne iş yapar maaşı nedir vs
-
@altncgi Dostlar bu soruya cevap verecek kimse yok mu bu sorunun cevabını bir türlü bulamadik özellikle ne iş yaptiğı tam olarak.