2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
@mk-ank Şu an bir an önce buna ihtiyacım var Sizce ne zaman gelir?
-
@fiona13 kasım diyorlar
-
@colebusthe10 Kasım çok geç, nereden duydunuz. Ağustos-Eylül ilan gelse bir nebze içimiz rahatlar
-
@fiona13 burada yazılmıştı
-
@colebusthe10 büyük ihtimal ekim diyorlar. kasıma sarkmaz diye duydum .
-
@sahnr haydi inşallah üstadlar
-
@sahnr İlan mı Ekim'de hocam yoksa sınav mı? Umarım daha erken olur çok zor
-
@sahnr insallah hocam ekim olursa bizler icin daha iyi olacak zaman gecmiyor bir turlu araliga kalmazla umarim işe ihtiyacimiz var
-
@paretowilfredo Sizin öngörünüz nedir, kulağınıza gelen. Hemen gelirse en azından yara sarar. Şu an çok üzgünüm, yıkım oldu
-
Tükendik ne desem bilmiyorum. Dünden beri kaç arkadaşım ile konuştum herkes beter durumda . İki mülakattan biri olur derken ikisinden de elenmek cidden etkiledi . Umarım çok beklemeyiz çünkü bir çoğumuzun dayanacak gücü kalmadı .
-
Yeni ilan hazırlığı varmış, en geç Ekim diye işittim. Doğrusu da bu yüksek puanlı kişiler ikinci alımı hak ediyordu. Yedeklere hepsine sıra geleceğini düşünmüyorum, büyük iller hariç. Bu sefer üzülenlerin kazanması dileğiyle...
-
@cons3693 aynen oyle hocam, guy yazili sinavinin tarihinde yok 90 91 le kapatan iller...
-
@cons3693 umarım doğrudur . Bu alım bende büyük hayal kırıklığı yarattı. İki mülakatı görmemize rağmen yedekler de olduğum halde kazanamadık . İki ilanda sıfır çektik açıkçası ama tek guy olanlar bizden kolay atandılar. Üstelik 2020 mezunu dostlar takır takir atandı benim gibi sürecin içerisinde uzun zamandir olan 2 ilanda olanlar ise boşta kaldı . Kimse yanlış anlamasın 2020 veya 2019 mezunları da hakedip atanmıştır onlara sözüm yok . Fakat biz cidden çok bekledik çok çile çektik 2018 sürecini yaşayanlar bilir . Bu şekilde olmaması lazımdı fakat oldu . Üstelik mülakatlarda sürekli benim gibi uzun zamandır süreçte olan dostlarımıza hep aynı şeyleri sordular şimdiye kadar ne yaptınız? Yaşınız X olmuş vs. Bir nebze herhalde dedim vicdana gelip alırlar ama maalesef .
-
Duyum kaynakları sağlam mı arkadaşlar çünkü bizlerin cidden dayanacak gücümüz kalmadı kulaktan dolma sözlerle bizlerin lütfen duygularıyla oynamayın rica ediyorum
-
@mk-ank allahim insllh bu sene kesin dimi hocam ikisinden de elendik.
-
@paretowilfredo yeni bir alım olur mu üstad , Aralık ayında 2. Bir alım düşünüyoruz demisti gib baskan yardımcısı şuan var mı acaba öyle duyum ?
-
@mrvguy 2 mulakattanda biri kesin olur derken elendim. Şokunu da atlatamiyorim. Bu alimlarda herkes atandı. Sanki duy ataması bizi elemek icin oldu. Aylarca aciklanmayip duzenlenmis bir listeyi aynı gün önümüze koydular. Yazık emeklere. Gelde simdi bu sistemin bu düzenin kölesi olmaya devam et
-
Dün geceki genelge bize gösteriyor ki zaten olmayan alımlar tarihe karıştı ben bu ilanın geleceğine de inanmıyorum artık
-
@j-m-keynes-0 İlan konusunda anladığım herkes hemfikir, sayıda kırpılma olur.
-
@fiona13 kendi görüşüm ben ilanın geleceğine inanmıyorum gelirse de 1000 kişi falan olmayacağı garanti artık