2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
Arkadaşlar, bu hafta sağlamış olduğumuz temaslar neticesinde 1000 kişilik alımın ihtiyacı karşılamaktan uzak olduğu ve 2021 yılı içerisinde bir alımın daha hazırlıklarının yapildığını öğrendik. Bu alımın takvimi tabii olarak henüz netleşmedi ama sayının mevcut alımdan fazla olması planlanıyor. Süreç icerisinde yine bilgileri aktarmaya çalışacağız. Herkese başarılar dileriz.
-
Hayırlısı olsun . Bu sene sayı daha iyi gelmeliydi olmadı . 2018 den beri 3 sene bekledik . Hem guy hemde guy da 5 senedir ne yaptın dediler aslında suç benim değildi ama ne yapacaksın durum bu .
-
@mk-ank üstat vmy içinde alım düşünüldüğünü duydum bu yıl için.
-
@karar bu yıl mı hadi inşallah.
-
@karar Bazı nedenlerden dolayı girememiştim sınava, o yüzden bu iletiniz çok mutlu etti. İnş denildiği gibi de olur.
-
@onuktekin yanındakilerden sandalye iste ve otur lütfen:) evet yıl içinde ama teyide muhtaç:) düşünüldüğünü duydum.
@EsTerGon-Kalesi -
@mk-ank Öncelikle duyum için teşekkürler.Mhuy için bir duyumunuz var mı peki? Dernek son zamanlarda yetkili kişilerle görüştü MHUY alımıyla ilgili de konuşulmuş burdan bilgi alabilme imkanınız var mı?
-
@mk-ank o kdr ihtiyacimiz vardı ki boyle bir duyuma cok guzel bir haber hocam.insallah tarihler netlesir yakin zmnda
-
@karar İnşallah hızlı hızlı harekete geçsinler. Vergi lazım devlete
-
Nedense hiç sevinemiyorum.Bu sefer 95 doğru ile kapatir diye korkuyorum.
-
Bu duyum kimden geldiyse Allah razı olsun. Bi talihsizlik yüzünden çok fırsat kaçırdım bu sene hiçbir şey yolunda gitmedi. İnşallah en kısa zamanda netleşir. Lütfen ciddi duyumlarınızı bizlerle paylaşın. Çok ihtiyacımız var süreçten kopmamak için
-
@rabia89 gözünüz aydın hocam:) hayırlı sonuçlar inşlh.
-
@karar insallah hocam duyumu bile yetiyor tekrar derse oturmak icin ,halimizi goruyorsunuz yillarca emek ettik kpss den yuksek alip kurum sinavindan 90larla elendik kalemi ele almak icin boyle bir sey duymak istiyorduk coksukur diyelim
-
Duyduklarım boş değilmiş :)) @karar
Şöyle bir 1500-2000 gelse ne güzel olur ama :)) -
@locke sizin duyum nedir hocam
-
Bir ay kadar önce eş durumu, emeklilik, tayin talepleri toplandığını duymuştum sadece. Yeni alım olabilir mi diye düşündüm. Geçen gün bunu başka bir başlıkta dile getirmiştim. Ona atıf yaptım hocam.
-
@locke ama bize dguy lazım idi kısmet .
Üstat uğurlu adamsın:) inşlh piyasayı temizleyecek kadar gelsin . -
@karar mhuy için yine naklen atama istemişler.Resmen maliye mhuy ilanı yayımlamamak için direniyor.
-
@zenginmemur mhuy üzüyo gerçekten , en son stabil gelişme yok , cimere yazmıştım geçen hafta, daha gelmedi cevap ,bana her ne dedilerse yazdım ve sordum bakalım ne cevap verecekler .
-
Mhuy alımı ile ilgili derneğin Kendi sitesinde şöyle bir yazı var: T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetimi ve Dönüşüm Genel Müdürü Sayın Yakup TEKİN, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ferhat AYDOĞDU ve İç Kontrol Merkezi Uyumlaştırma Daire Başkanı Sayın Nihal SALTIK TURAN, Derneğimiz Yönetim Kurulunca 28.05.2021 tarihinde ziyaret edilmiştir.
Ziyarete, Dernek Başkanı Bahri AKGÜL, Dernek Genel Sekreteri Yunus SOĞANCI ve Eğitim ve Yayın Koordinatörü Eda Evren DİZDAR katılmıştır.
Görüşmelerde, Derneğimizin çalışmaları ile Bakanlık tarafından verilmesi gereken eğitimler, UZMAN YARDIMCISI ALIM TALEPLERİ, özlük hakları, nakil yasağı, yabancı dil şartı ve mesleğimizle ilgili diğer konular hakkında istişarelerde bulunularak destekleri talep edilmiştir.