2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
@rabia89, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@çekocu-0 katiliyorum hocam ilan gelir sayi az olsa bile, ama en kotü 80+puani olanlar bu guy sinavini gorur diye dusunuorm
İnşallah hocam
-
@paretowilfredo yani hocam bu alim bu sene olur mu bu tasarruf mevzusundan geri cekerler mi alimi peki?
-
Kurumiçi sınavı iptal edilmişti. O sınav yapılırsa ilanı filan unutalım.
-
@mrvguy alımlar daha yeni bitti. Bugün yarın diye bekleme. Benden 2 mulakattanda elendim.
Ama kendimize birkac ay süre vermemis lazım zaten. Süreç çok güzel ilerlerken simdi herseyi kaybettik. Alım olsa da aralıktan erken gelmez. Bırakalım akışına. Adam 78 le guy olmus bana yazmiski hersey devlet değil özelde dene.
Gelde simdi buna cevap ver.
86 puanım sen ve senin gibiler yüzünden çöp oldu. İlk mülakatında nasıl atandın 78 le demezler mi adama. Kendi hakkıyla alan mutlaka vardır.
Ama hakkımı yiyen bu dünyada kazandığının.hayrini goremesin. Hatta o parayı öyle islerde kullansinki yüzünü bile goremesin. Kul hakkının affı yoktur. Affedilemeyecek yollara girenlere gelsin. -
@adamsmiths bosverin hocam ates dustugu yeri yakar bende hakkimi zerre helal etmiyorum bizden dusuk puanlilarin gitmesi insana koyar ama hakkiyla gidenleri tenzih ederim.diger turlusune zerre hakkimi helal etmiyorum bana demesinler listeler oynandin nie duy aciklanmadi basta konusturmasinlar beni .cok ta iyi gecti komisyan ciktigimda selam soyle bulundugun memlekete bile dedi gayette memnunlardi iki lafi bi araya getirmeyip dusuk puanlarin gitmesi herhal de koyar benim senelerim gitti . Tabiri caizsse essek gibi calistim.neyse hocam bu sene bi gelsinde. Insallh ona bel bagladim.kpss ye girmedim.2010 mezunuyum bankadan sirf bu kurumlar icin istifa ettim. Tuzlari kuru olanlar konusmasinlar .
-
@adamsmiths b grubundan denedim mulakatlarda elendim alan denedim mulakatlar elendim surekli elendim elendim elendim.... o yuzden yasayan bilir .duyu aciklamadilar belki listelerdeydik son an anda degisti kim bilebilir... tek umudum su alimin sene icinde tekrar gelmesi.
-
@adamsmiths dün devlet yurdunda hakkımızı yiyen kişilerin hakim olduğunu gördüm. O kadar kişiliksiz karaktersiz insanlar. Gitmedikleri dernek yok sırf okulu bile 6 senede bitirdiler. Bu mu liyakat bu mu adalet. İnsanlara yapmadıkları zulüm yoktu. Gecelere kadar sohbetler. Kardeş 15 temmuzda devlet beni sattı diyordu bu şerefsizler. Abisi soruları çalıp tıpçı olmuş hapiste. Başka birisi oğlum adam bul tek evliya sen misin?
-
@colebusthe10 bu boğazdan haram lokma geçmeyecek o kadar
-
@mrvguy Maalesef çok üzücü bir durum, tekrar başa sarmak aynı durumdayız. Umarım bahsedildiği gibi Ekim ilan sınav Aralık olur, sayıyı geçtim artık
-
Mülakatın olduğu yerde hak olmaz. 10 dakikada bir adayı tamamen tanımak imkansız bu yüzden çok hak aramayın
-
@gpale iş bitirici olacaksın diyip dalga geçerler birde
-
@mrvguy bende o listenin sonradan değiştiğini düşünüyorum. 6 kisilik il yazmıştım.
Ne dersek boş. Ama bu burda bitmeyecek. Bu kadar gencin hesabını verecekler. Atananlardan malûm partiyi zerrece sevmeyip ardından aleyhinden atıp yine o partiden üst düzey bürokratlardan adam bulup atanan var. Sistem öyle iğrenç ki , kimsenin umrunda felan da değiliz.
Ama 2023 bekliyorum. Bu kadar dine kitaba Allah'a sığınıp (sözde) bu kadar haksızlık yapılmaz.
Surda elenenlerin bir tanesi bile parti yakını değildir.
Benim partilerle işim bile olmaz. Hickimseyi tanımam bile. Banane partisinden benim icin devlet baki der geçerdim. Ama öyle olmuyormus. Kimse yerini sağlama almadan bu yola girmesin. Eleniyorsnuzzzz. -
Seçim 2023 olmaz, CM yeniden seçilmesi lazım. Öbür yaza olacaktır, bu hazırlık duyumları boşa değildir, kaç kişi söyledi.
-
O kadar sağlam duyumlar geldi alım olacak diye ama tasarruf tedbirleri yüzünden süreç nasıl işleyecek bilmiyoruz artık alım olacak mı ondan da emin değiliz ufak umut ışığına ihtiyacımız var inşallah denildiği gibi ekim ayında ilan gelir aralık ayında sınav olur
-
Bir televizyon programında iktidar yayınladığı tasarruf paketlerini uygulayamadı dedi.
-
@colebusthe10 tasarrufla aşılacak iş değil vatandaşın gelirini artırmak önemli. Tasarruf yapacak hali yok insanların. Yüzde 20 lik kesim gelirin %43 alıyor
-
@colebusthe10 hala iktidar değişmez ise ya bizde sorun ya Tüikte sorun.
-
Yahu arkadaşlar aracımız var binemiyoruz.
Yeminle biyere giderken anahtarı takmaya korkuyoruz. Eşimin güzel maaşı var ama goremiyoruz. Çünkü eriyip bitiyor. Her gün yeni bir zam haberi. Bende secimin seneye olacağını düşünüyorum. Cunku +5 yıl için buna ihtiyacı var. Sistemi.bilmeyenleri kandırmaya devam. -
Elendiğim mülakat sayısını sayamaz hale gelsemde bu ilana benimde çok ihtiyacım var. Ülkesine gece gündüz hizmet etmek isteyen ülkesini çok seven bir genç olarak elimde kala kala sadece hayal kırıklıkları kaldı.
Süreci bırakmak istiyorum bırakamıyorum. Emeğime üzülüyorum.Özel sektörde kazanacağım iki kuruş paranın hakkımı alanlara referanslarıyla önüme geçenlere gitmesini istemiyorum. Girdiğim her sınavda başarılı olup 5 dakika süren mülakatlardan elenmek istemiyorum. Her mülakat sonrası sil baştan sürece başlamak istemiyorum. Pırlanta gibi çok değerli insanlara lafım değil bunlar asla. Guy sonucu açıklandıgı gece sabaha kadar ulasılacak referans listesini yapanlara. Referanslarıyla başardıkları kazanımları gözümüze gözümüze sokanlara. Adalet kökündeki dlt devlettir. Sormak istiyorum nerede benim adaletim? -
Bu sadece bir duyumdan ibaret , takvime dökülmediği sürece geçerliliği yok arkadaşlar. Biraz araştırdım geçmiş yıllardada böyle vaatler ve duyumlar olmuş fakat arkası boş.