9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Mülakat bitiminden hemen sonra ne kadar heycanlıydım yeni bir iş kapısı, yeni umutlar, hayata dair planlar ama öyle bir dipsiz kuyuya attılar ki bizleri vallahi twitt bile atasım gelmiyor artık. Çünkü ne bakana ne de başkana sayın demek, sinirlerime hakim olup düzgün üslup kullanmak içimden gelmiyor. Dünyada geçici yetkiyi ellerinde bulundurup oyalanan yetkililer sesimizi duymuyor bizleri görmemezlikten geliyor belki ama gören baki sesimizi duyan baki elbet bunca insanın hakkı sorulur bir yerlerde.
-
@krtalprn hocam bu konuyla alakalı yetkisi olanların zaman konusunda pek bir planı programı yok şuan için zaman belirsiz yani martta kesin açıklanacak diye birşey yok yani ama ben mart konusunda umutluyum inşallah daha fazla gecikmez bilenen daha belirsiz olduğu kimse martta açıklanacak falan demedi yani bana daha açıklanmayacak denildi
-
en geç 3 yıla kadar açıklanır benim tahminim yada hiç açıklanmaz konu kapanır. bu yüzden önümüzdeki sınavlara çalışıp bu olay hiç yaşanmamış gibi davranmak gerek. lise-orta öğretim mezunlarının alındığı yerler filan var öyle başlayıp bunların keyfi yetip gelin burada başlayın çalışmaya dediklerinde oradaki işten istifa edip gelmek gerek. yani işin özeti bir bekleyiş olmasın zaten bugün kazandınız dese yarın gel başla mı diyecekler seneye bu zamanlar filan anca iş başı yaparız...yada bugün loto toto ne varsa oynadım(yol masraflarından arttırdığım parayla) tutturursak 2-3 fabrika kuracağım bu forumda işsiz adam kalmayacak hemen yarın gel başla önemli bir detay vereyim alımlar mülakatsız referanssız olacak:)...
-
@paretowilfredo acaba kurumun 2018 yılı için 400 kişilik yeni kadro ihdas edememesi gibi bir durum mu hasıl oldu?
Belki de atamaya engel bir durum var. O kadar da boş beleş bir kurum değildir herhalde, keyfi mi bekletiliyoruz yoksa? -
@furkitofaso anladım hocam sağolasın teşekkür ederim
-
@alexdesouza Kazananlar için güzel olacak da kaybedenlerin durumunu düşünemiyorum
-
@alexdesouza ya sen nasıl bi kralsın
-
En kritik mesleklerden biri olan Kaymakamlık bile 2 ayda açıklandı. Kaymakamları kim bilir nasıl araştırmışlardır. Arşiv ve güvenlik soruşturmasında 1800lere kadar gitseler bile şimdiye biterdi
-
kimsenin umrunda degiliz.
-
Kaymakamlik basligi daha keyifli bizim grup tükendi adamlar kazanmasalar bile iyi heyecan yaptilar hersey zmaaninda tadinda guzel bize de eziyet cektiriyorlar hala.
-
@hukukcusmith ben de oradayım bu akşam, listeyi merak ediyorum geçen sene iki arkadaşımı o listede görüp kendi adımı görememek yıkmıştı, bu sene giren arkadaşlarımı sadece izliyorum
-
@drago benim bir beklentim yok ama en az onlar kadar heyecanlandim valla.
-
Kaynakamlik kazanıp sgk listesinde olan çok kişi var mıdır acaba?
-
Kaymakamlık ne zaman açıklanıyor ?
-
@halilhy açıklandı
-
@hukukcusmith bizim kadar beklemediler ama heyacanı yaşamak güzeldi onlarla
-
Ne yazık ki aramızdan da 900 kişi üzülecek
-
4te birlik ihtimal 3 te 1e hatta 3unde altina dustu gibi gec aciklanmasida sanki bir nevi avantaj gibi ya da ben kafayi yedim kazanan gidiyo guy olanlar instagramdan bol bol hayirli olsunlu cicekli takimli fotograf paylastilar Allah herkesin gonlune gore versin ama ben 82 ile guyun sinavina dahi giremedim adam 76 ile guy oldu bunuda acikcasi hazmedemiyorum kendimi cama ekmek banan kemal sunal gibi hissediyorum
-
Allah bize de nasip eder insallah açıklanıp sevinmemizi
-
Kaymakamlikta forumdan nereydeyse kimse olmamis sonumuz öyle olmaz inşallah .