9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İşsizlikten kaymakam olanların face vs profillerine bakıyorum. Durum bizde de böyle olursa ben ve benim gibilerin işi çok zor. Kendimizi hazirlayim bari
-
@dikey nasipten ötesi yok dostum. Bu kadar bekledik, Allah hepimiz için hayırlı bir kapı açar inşallah. Şu mübarek Cuma gecesi hürmetine birbirimize hayırlı dualar edelim.
-
@budageceryahu amin kardesim cumlemizle insallah Rabbim bir feraha eristirir.
-
Kaymakamlık listeleri nasıl öyle yaa
Bürokrat değil de gençlik kolları listesi gibi ;))
-
10 kişi bizim liste ile ortak bunlardan sadece bahar kaya daha önceden vmy kazanmış hayırlı uğurlu olsun 9 kişi daha gitmiş oldu
-
@te_go_çı benim de dikkatimi cekti ne kadar turkce isimden yoksun bir liste
-
@black sayıyı güncelliyorum 11 kişi ortakmış 1 kişi başka yeri kazanmış yani 10 kişi gitti
-
Hepiniz uzman olabilirsiniz, müfettiş olabilirsiniz, hatta kaymakam bile olabilirsiniz ama SGK Denetmeni olamazsınız...
Jülide Sarıeroğlu -
@ilanmılano Günün incisi olmuş
-
@black bahar kaya hepsini kazanmis mi yani zaten kaymakamlik olanin her sey olur.orda agir referans var =))
-
@ilanmılano kaymakam olamazsin demedim denetmen olamazsin dedim
-
Bir önceki denetmenlik gece mi açıklanmıştı. Hatırlayan var mı?
-
@mağdurum valla orasını bilemem ama vmy ve kaymakamlık kazanmış bence günahını almayalım hem kpss de çalışıp iyi puan almış hemde kaymakamlık gibi zor bir sınavı geçmiş. Referans bulmuş mudur bilmem ama liyakati olduğu için hak ettiğini düşünüyorum.
-
canim bu islere acayip sıkılıyor.mulakat devri insallah biter. iyi geceler
-
@black referans tabii ki bulmustur.basarisi da gozardi edilemez.
-
@buhara Listelerdekilerin profiline bakınca insanın içi bi hoş oluyor. Acaba yanlış umutsuz bir yola mı girdim diyorum. İnşallah günahlarını alıyoruzdur yanılırız.
-
https://drive.google.com/open?id=1LPDkrWC135p2jOuYjinRKlT9XeDDcryD
153 kişilik dev bir liste eğer kurum müdahale etmez ise muhtemelen asillerden 50-100 kişi ancak tercih yapacak
-
@black kurum müdahale etmez hocam bellidir listeler
-
@sacred123 hocam ondan ziyade facede kontrol ettirdik bi kaç kişiyi resmen şok olduk yaa
Valla zoruma giden bir de üstüne Allah kitap muhabbeti yapmaları!
Umudun olduğu yerde mucizeler çiçek açar..
umudu bekliyoruz başka da bir şeyi değil -
@genclerbirlikli hocam isteseler her aşamada müdahale edebilirler şimdi çıkıp 50 kişiye kazandırıp geri kalanını eledik deseler ne yapabiliriz? sadece itiraz ederiz onlarda tek kayıt olan tutanakları gösterirler ki onuda istedikleri vakitte değiştirebilirler. Süreç şeffaf olsa dediğiniz gibi düşünürdüm ama maalesef hiç şeffaf değil. Örneğin gvs si sıkıntılı çıkan adamı nasıl eleyecekler? puanını düşük vererek işte buyrun liste değişti bile