TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4067431
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mk5561 @kate Son düzenleyen:

@kate evet onda bahsediliyordu ama tam anlamıyla sorumuza yönelik bir hitap olmadığından aciklayiciligi yoktu haliyle daha özler indirgemek daha yerinde olur ve evet katılıyorum bende bunu söylüyorum bu metin de @burcus arkadaşımızın metni olsun bence gayet yerinde. Bir saat belirleyelim atalım etkili olacaksa yapmaya değer. InsaAllah olur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        burcus Son düzenleyen:

Siz benim gibi dalgınlık yapmayın aman 🙂 direk yazayım arkadaşlar kopyalayın

18 eylül - 6 ekim tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen Hale’n açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır.Sürecin hangi aşama olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B
          burcus @burcus Son düzenleyen:

Yazıp t9 un azizliğine uğramam 🙂 görevi aklı başında sakin bir arkadaşa devrediyorum buna benzer bir metin yazıverin
          @burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Siz benim gibi dalgınlık yapmayın aman 🙂 direk yazayım arkadaşlar kopyalayın

18 eylül - 6 ekim tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen Hale’n açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır.Sürecin hangi aşama olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.

• Y
            yektengelenn Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu işin tweet le filan olacağı yok kimse sallamıyor bile...Kurum yöneticilerinin bu yaptığı cidden ayıptır yazıktır günahtır yahu !!! bu yüzden Ankara da oturan arkadaşları ve gelebilecek olanları PAZARTESİ SAAT 10:00 da milli kütüphanede toplanmaya davet ediyorum ordan SGK genel merkezinin önüne ve daha sonra kızılaydaki diğer birimlere gidelim.gelirken derdimizi anlatacak küçük el afişleri ve pankart hazırlayalım en azından bir açıklama alabiliriz bu ülkenin gençleri olarak bunu hak ediyoruz.hiç kimse gelmese bile ben orda olacağım elimi taşın altına koymak için.
            Zahmet olmadan rahmet olmazmış arkadaşlar gelebilecek herkesi bekliyorum

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • S
              ShankS Son düzenleyen:

30 şubat kesin duyum aldım aynı gün hem açıklanacak hem de işe başlayacağız direk

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • D
                doktortilki Son düzenleyen:

Arkadaşlar aldığım duyuma göre bakan hanım gvs sonuçlarını emniyetten istemiş ama hala gelmemiş sürünce de bırakılıyor bu gidişle 1-2ay dahi sürebileceğini duydum. Twitter da güçlü bir etkinlikligin işe yarayacağı düşüncesindeyim yarin için bir etkinlik yapabiliriz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • Y
                  ygndz Son düzenleyen:

ben de bimerden başvuru yaptım arkadaşlar. sırf başvuru yaptım diye eleneceksem de eleniyim. yeter ki sonuçlar açıklansın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • B
                    banshe @ShankS Son düzenleyen:

@shanks 31 subata sarkar o

• K
                      kpssiibf Son düzenleyen:

Ben de başvuru yaptım bimere. Yalnız sırf bilgi almak için yazmaktan bile bir şey olur mu diye korkar duruma geldik. Durum vahim.

• Kai Hitwatari
                        Kai Hitwatari @yektengelenn Son düzenleyen:

@yektengelenn hocam sen yepyenisin galiba 🙂 bak yenisin demiyorum, yepyenisin.

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                        • Z
                          Zamazenta @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari koptum:)

• F
                            Fişek MORGEN Son düzenleyen:

Umudum kalmadı
                            https://youtu.be/D2xXMSwBZh4

Ağzını gırdığımın garibanlığı...

• M
                              mk5561 Son düzenleyen:

Cimer de sıkıntı mi var giren var mi?

• Y
                                yasaklı Son düzenleyen:

öğretmen alımı çıkmış kesin bizden önce başlayacaklar işe 😄 kardeşim mülakata girecek nisanda belki bizden önce açıklanacak mülakat sonuçları şaka gibi 🙂

• Kai Hitwatari
                                  Kai Hitwatari @Fişek MORGEN Son düzenleyen:

@fişek-morgen bu da benden 🙂

Jilet paketinden çıkıp keseyim mi abi dedi.

https://youtu.be/FiMKPilWCME

• nonbisinidem
                                    nonbisinidem Son düzenleyen:

Sn Apaydın'ın duyarlılığını da kaybettik başımız sağolsun...

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
                                    Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • D
                                      Drago @nonbisinidem Son düzenleyen:

@nonbisinidem adam da bıktı, daha dün "hiçbir bilgisinin bulunmadığını" söyledi

nonbisinidem 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • nonbisinidem
                                        nonbisinidem @Drago Son düzenleyen:

@drago evet bıktı ben de bıktım çıkarsama yapmak doğru orantı kurmak yanlış diye bir yorumda bulunup umut da vaad etmesin o zaman.. Bişey söylüyorsa arkasında dursun devamını getirsin benim fikrim. Biz yalvarırcasına bişey öğrenebilir miyiz diye tweetler atarken şiir kitabını övmekle meşgul.. Belki fazla atar yapıyorum ama sıkıldım artık Sgk'dan da mülakatından da adamlarından da bakanından da ülkesinden de gına geldi!!! Alıp başımı gitmek istiyorum ama yapamıyorum! Böyle sisteme de yöneticilere de.... Allah ıslah etsin!!!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • Kai Hitwatari
                                          Kai Hitwatari Son düzenleyen:

Yine bir olay. Sakin olun ya yine noldu?

nonbisinidem 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • nonbisinidem
                                            nonbisinidem @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari ben dayanamıyorum artık ya biri o jiletle beni jiletlesin 😄

• 1
                                            • 2
                                            • 520
                                            • 521
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 524
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 522 / 1054
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti