9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Önceki dönemlerden girip çalışanlarla diyaloğu olan var mı? Diyelim ki kazandık, başımıza ne gelecek?
Benimki de soru mu şimdi. Sanki kazandık da ortamı merak ediyorum :))) -
@izmir, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@terkiphatasi Merhaba. 2200 ek gösterge mevzusu çok konuşuluyor. Şuan denetmenlerin rahatsız olduğu tek konu bu. İşe başlayalı yaklaşık 4 ay oldu. Kanun okuma, refakatindeki üstadla denetime çıkma, tebligat, rapor vb. İşlerle geçiyor günler. Açıkçası şuan için memnunum. İlk işim olduğu için belki de. Ancak kurumda bir sirkulasyon mevcut. Kurum değiştiren çok oluyor. İşleri aksatmamak kaydıyla ders çalışmanıza izin veriliyor. Tabi iş yoğunluğuna göre memnuniyetin değişkenlik gösterdiğini tahmin ediyorum. Mobil olduğum için üstünkörü açıklamaya çalıştım. Kafana takılan soruları özelden de yazabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı geceler.
@budageceryahu bu konuşmayı anımsadım. kendisiyle ilk başvurudan sonra özelden de konuşmuştuk. yardımcı oluyor yani:)
-
Şu SGK tam mahkemelik ama şöyle hukuktan anlayan biraz vakti birazda hali vakti yerinde olan birisi olacaksın. Şu yapılanlar için açacaksın davayı. Yeminlen hizaya getirirsin. Çok iyi dava ile manevi tazminat davasını kesin kazanırsın.
-
@antimülakat hocam kendinizi tarif ettiniz sanki o kişi sizsiniz
-
@antimülakat valla hocam ben düşündüm de dava işini, sonra bir umut benim atanmamı bekleyenleri düşününce vazgeçtim
-
@shady1 hukuk, vakit ve para üçgenini hayatımın hiçbir döneminde üçünü birden bir araya getiremedim hocam. Farklı zamanlarda üçü ayrı ayrı elime geçti ama üçü bir araya hiç gelmedi.
-
@antimülakat caniniz sağolsun
-
atanmak istiyorum.
atayın beni -
@antimülakat Devlet > Kişi hiçbir şey yapılamaz hocam.
-
Mart bile kesin değil ki of of.
-
@shanks anlamıyorum ki neyi bekliyorlar güvenlik soruşturması vs olamaz bu
-
@drago Sabrımızın sonunu herhalde başka ülkede olsa bir dava açarsın kurum batar öyle tazminat kazanırsın.
-
@shanks sabır filan kalmadı ki
bu mülakatı kazanansak bile kurumdan soğuyan adayların kurumda kalmasını nasıl umuyorlar anlamıyorum -
@drago Bir açıklamasa olsa deseler Mart 10 mesela vallaha razıyım
-
@shanks aynen bizi bitiren belirsizlik aslında
-
arkadaşlar bu hafta sürekli her gün bakanlığı ve kurumu arayıp sorsak hiç mi etkisi olmaz birilerinin kulağına gitmez mi haaa bunların mülakatı vardı değil mi e artık durumu açıklayalım filan demezler mi?
-
açıklansa da ona göre sınavlara gidip masraf etsek ya her önüme gelen sınava katılıyorum herkes için zarar ankara'ya git gel bezdik yavv
-
@budageceryahu Merhaba.
Mülakatta başarılı olduktan sonra süreç şu şekilde işliyor;
2 hafta sonra alım yapılacak iller açılıyor. 20 tercih yapıyorsunuz. Gelmeme ihtimaline karşı 21. tercihi açabiliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün içinde de hangi ile atandığınız açıklanıyor. Güvenlik soruşturması 100 gün sürmüştü benim. Sizin daha kısa süreceğini düşünüyorum. Sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. -
Arkadaslar bu isin kurumla bakanlikla idareyle alakasi yok insanla alakasi var insanlar kendilerinden baskasini düsünmedigi surece bazilari hep bizim gibi caresiz olacaktir.
-
Biraz önce hafta başından beri sgk'nin sitesine girmediğimi fark ettim. İşte bu bir dramdır.