9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor doğru söylüyorsun hocam zaten duyumlara tam inanamıyoruz ama en azından bi umut bi muhabbet oluyordu o da kalmadı elimizde. Bir de ben eğer nasip olur da girersek kurumun içinde işleyişlerde de mi böyle gariplikler var onu merak ediyorum. Resmen soğuttular milleti ne denebilir ki
-
Bi de bu iş niye bize patladi ben de onu anlamadim. Şu ana kadar hiçbir promosyonda olmayan seyler bizde niye oluyo
-
@shady1 sorun SGK'da değil de biz de mi acaba :)))
-
@aliyar-bey Çok garip kurum ya.Bir alım yaptı ama kimsenin süreçten haberi yok.Ama en güzeli listeler kayboldu duyumuydu.Benim en çok itibar ettiğim oydu açıkçası
-
Bu haftasonu iyi dinlenip, SGK ile ilgili bir şey düşünmeyelim. Hafta başında sağlam bir pres yapalım. Artık kimse sessiz kalmasın, bir biz kaldık. Son bir kez bastıralım. Sonra normale döneriz zaten.
-
@shady1 Bu alımda bir sorun oldu ama ne olduğunu anlamadım.
-
@luthor o duyum zaten pik noktaydı
-
@luthor onu kimse anlayamadi
-
Listelerin kaybolduğu duyumuna inanmaya başladım çünkü bu kadar uzamasının mantıklı bir nedenini bulamıyorum...
-
gittikçe kuyunun kapkara olduğu yere yerleşiyoruz.aydınlık en derin karanlıktan sonra mıydı? neydi? yaklaşıyor muyuz kendimi mi kandırıyorum ben yine!!
-
@paretowilfredo en azından siz uğrayın buralara duyum yok falan deseniz de olur.biz duyumsuzlar olarak karamsarlık umutsuzluk tadında negatif geri besleme yapıyoruz artık birbirimize. (kimseye lafım yok bende dahil yani alınmaya müsait ortam aman )
-
@luthor kayboldu zaten. 2 gün önce sgk il müdürü ile görüştüm tüm işlemleri tekrar yaptıklarını söyledi.
-
@fişek-morgen Hocam ne olur şaka yapıyorum de
-
@luthor şimdi değil bundan 2 hafta önce tekrar başlatmışlardı. İki gün önce yanına gittiğimde böyle şeyler söyledi.
-
Bu kadar inceleme olur mu dedim müdüre dedi ki sgd çok önemli meslek sonra ihraç olup da adam başımıza iş açmasın. Aşağı inerken sgd lerin kendine ait odalarına bi bakış atıp boynu bükük şekilde çıktık.
-
Bir kurum 1600 kisinin girdiği yüzde 25 in kazanabileceği 3/4 ünun elenecegi bir sözlu mulakati gece gunduz calisarak tek basina kac ayda aciklayabilir?arkadaslar yapamadim yardim lütfen
-
@fişek-morgen biryerde tezatlik yok mu hem sgd cok onemli meslek cok inceliyoruz hemde listeleri kaybettik cok onem vermekten.
-
@hukukcusmith günde 1 kişiyi araştırıyorıyorlarmıs. 267 gün kaldı sabredin dostlar
-
@kai-hitwatari kardesm cok sabirli gördum seni etrafa sabir dağitiyorsun mevlana ya dönmussun resmen
-
https://youtu.be/y_BY9mgJOlI
Adamlar böyle çalışıyor heralde