9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nolmuyor aralığık 20de bitti mülakatları
-
@drago aralık 20de
-
Yok mu arkadaşlar ufak olsa da bir duyum. Paylaşsa da şu hayırlı Cuma günü sevaba girse ...
-
Merhaba arkadaşlar mart başında açıklanacağını duydum. Etkinliklerin bir işe yaramadığını gördük. Martta kadar biraz daha sabredelim. İyi günler
-
@shirekaymakamı sevaba girmek için bende yazayım o zaman. çok az kaldı 29 şubatta belki açıklanabilir. ama büyük olasılık mart. uzmanlar ise sağlıklı bir şekilde nisana kadar yaşarsanız nisan sonuna kadar açıklanır diyorlar.
-
@fişek-morgen komik misin? eğlendin mi?
-
@shirekaymakamı valla eğlenecek hiç halim kalmadı ama duyumlar komik.
-
@fişek-morgen foruma niçin üye oldunuz madem? Duyum adı üstünde kimse size kesinliği olduğunu söylemedi. İlk defa duyduğum bir şeyi yazıyorum. Arkasında da değilim.
-
Ya bırakın didişmeyi. Herkes kendince haklı. Adam duyumların saçmalığına kızmıs kinaye yapıyor. Burada ortak nokta sgk'ya olan sabrımızın tükenmiş olması. Biraz daha açıklanmazsa zaten liste hazır, aramızdan bir seri katil çıkacak baştan aşağı teker teker eleyecek.
-
@sirius Geç açıklanması iyi hocam herkes kafayı yiyecek kafalar mis gibi olacak tertemiz ne dert ne tasa
-
@ilanmılano sgk mülakattan çıkana huniyi bedava vermeli
-
Sağlık kontrolünde geçirip mesleğe başlatmaları lazım yoksa denetim raporu diye Türkü yazan olacak gibi geliyor.
-
@paretowilfredo üstad bile bıktı kurumun tavrından duyumlardan biz napalım
-
Burdan hariç bütün kurumların mülakat sonucu açıklandı.
-
19-20 gün kaldı maksimum arkadaşlar sabredin
-
@resetat egitimlere kadar illâ açıklanacak
-
@kai-hitwatari bak en sağlam duyum bu işte
-
@resetat hocam siz en son sabah akşam tweet atardınız şimdi nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz:)
-
@denetcii birkaç gündür tweet atmıyorum öyle hocam
-
@black üstad şimdi en son haliyle kaç kişi başka kurumlara yerleşti SGK listesinden?