9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@fişek-morgen bu tilki kim ise o işe çomak soruyor. bi bilmece bi sabırlı ooll sabırlı oll
-
@fişek-morgen Hocam ciddi misin bu konuda?Liste kayboldu demek bana çok komik geliyor koca Sgk’nın bilgisayarın icadından haberi mi yokmuş?
-
Devlette her kayıt iz bırakır. Kaybolma olayı söylentisi, listenin baştan aşağı değişmesine bir kılıf olur ancak.
-
@luthor başkan ne diim adamlar böyle söylüyor. Belki kurumdan yayılan bi dedikodur belki de gerçektir fakat konuşulanlar bunlar.
-
@budageceryahu bu rüyalarında kazanan arkadaşlar vardı yine rüya görüp kazanmamışlarsa garanti dediğin gibidir. Hantallık ,şeffaflılığın olmaması.... sabrın üstüne ekle babam ekle
-
-
Hocam sadece guvenlik sorusturmalari mi yoksa komple komisyonlarin degerlendirme notlariyla birlikte mi yok olmus tüm evraklar. Eger ikinci ihtimal gecerliyse akla daha başka ihtimaller gelebilir..
-
Sacmalamayin arkadaşlar kurumdan kimsenin haberi yok is bakanlıkta. Liste kaybolsa bakanliktaki listeyi hazirlayanlar listeyi kayip mi ettik diyecek herkese de dedikodu olsun.
-
Bu kadarı da artık psikolojik eşiğin bile çok ötesinde. SGK daha bu insanlara neler yaşatacaksın? Aylarca açıklanmayan bir mülakatın ardından sınavı kazanan adayların güvenini bir daha nasıl kazanacaksın? Millet için devlet değil de devlet için millet anlayışın seni günden güne bitiriyor, bunun ne zaman farkına varacaksın? AYIPTIR, YAZIKTIR, HAKTIR, GÜNAHTIR.
-
@fişek-morgen ziyaaaa
-
@sgkdenetmeniniz inşallah ziyalık bi durumdur.
-
@dikey valla bugün haberlerde mahkemeye yanlış kişi getirilmiş . pardon filmini izleyen vardır ben her olasılığın bu ülkede olabileceğini düşünüyorum
-
@antimülakat @paretowilfredo ustadlar artik bir en sağlam duyum önümüzdeki hafta ulassaniz süper olur siz de biktiniz bizden
-
@fişek-morgen gordum kardesim dedigini orda kisinin fotografi tc yokmuymus anlamadim ben soy isimleri cok yakın bir is var onda , bizim 1200 kisi birssey olmaz mulakata girenlerin listesi hepimiz de var en basitinden
-
Vayy be buralar haftasonu bile olsa bile bu kadar sessiz kalmamalıydı, demek ki millet atanmış atanamayanlar ise umudunu kesmiş
-
@drago aynen umudu kestik il göç filan çalışmaya çalışıyoruz:) beklenecek gibi değil yoksa bu
-
İlana kimse başvurmayacak çalıştıracak insan bulamazlarsa belki düzene girer sistem..
-
Anlamadığım şey bu kadar sürede halledilemeyen atama nasıl 30 güne sığdırılacak. Hadi sığdırıldı diyelim olabiliyorda biz niye bu kadar bekletiliyoruz?
Var bu işte bir şey. Asgari ücretti, taşerondu derken bizi kenara cektiler ocağın sonuna kadar yatış yaptılar. Bunun başka açıklaması yok. Taşeronlar zaten haksız yere kadroya alındı, birde üzerine bizim hakkımızı eklediler.
-
@kai-hitwatari Yılbaşına kadar bizle alakalı bir işlem olmadı hocam.Geçen 3 ay tamamen fiyasko olmuş yeni haberimiz oldu.Bu kuruma anca gariban adam başvurur yoksa çalışılacak bi kurum da değil çalışılacak bi ekip de değil.
-
@paretooptimal yılda 30 bin iibf mezunu veren bir ülkede bu söylediklerin ütopya olur hocam