9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@resetat ben dün yazdım dm'den gördü cevap vermedi.
-
@kpssiibf yahu biz de biliyoruz sonucu onların açıklamayacağını hocam yeter ki baskı oluşturup öne çekmelerini için ellerinden gelenin fazlasını yapıp bizi ara sıra bilgilendirmeleri gerekmez mi "dernek" sadece üyelerine değil esas üye olabilecekk potansiyele de hitap etmelidir ama bugünlerden sonra hayırlısıyla eğer ki kazanırsam dernek falan hikaye üyelikten kaçınacağım aksini düşünen yoktur sanıyorum. Sağol hocam yazmışsın ben mesaj atamıyorum nedense
-
Ne tweet atan var ne başlığa yazan :). Böyle yapmayın bana haber vermeden atandığınızı düşünüyorum :). Başlık hortlasın.
-
Adem hoca facebook ta kaydadeğer bir gelişme yok yazmış belliki bizim iş marta kaldı
-
@sgkdenetmeniniz hangi mart
-
@krtalprn Umarım 2018'dir
-
@ilanmılano hani marta kalmıyordu şubatta biter bu iş diyorlardı
-
Başkanın en son açıklamasının üzerinden 3 hafta geçmiş.Sürecin bu denli tıkanmasına sebep olan ne çok merak ediyorum.Kurumun en yetkili kişisi “biraz daha bekleyin” şeklinde açıklama yapıyor ancak neredeyse 1 ay daha geçiyor.Benim düşüncem (bunu daha önce başka arkadaşlarda dile getirdi) bizim işlemlerimiz en fazla 1 ay önce falan başladı.Yani mülakatların son tarihinden itibaren 3 aya yakın bir süre bizim sürece ilişkin bir adım atılmadı.Gvs falan bu kadar uzamaz arkadaş.Daha iyi kadroların, kaymakamlık gibi, gvsleri daha kısa sürede bitiyor.
-
@krtalprn Yakinda çıkar biri nisan derse şaşırmayalım. Zaten bu ay açıklanmazsa nisan ihtimali de doğar herşeyi beklerim. Kafamda hiç birşey yok vazgeçtik aciklamiyoruz deseler şaşırmam. Zaten ilan sezonu açılmak üzere şükür iyi kötü bir puanım var Allah sgkya muhtaç etmesin kimseyi. Guy duy vb ilanlar yakında gelir. Dilenciye döndük resmen. Taşeron kadar değerimiz yokmuş.
-
Duyum falan değil ama ben bu ay sonu bir kıpırdama bekliyorum. Tamamen his diyelim buna
-
@te_go_çı valla aylardır hissediyorum hiç bir şey çıkmadı inşallah sizinkisi çıkar hocam
-
İnsanda heves bırakmadılar gerçekten yazıklar olsun bu kadar da olmaz elenirsem kazanamadım nasibimde yokmuş derim ama şu kaybettiğim 4 5 aya gerçekten üzülürüm
-
Yarını da pas geçerek önümüzdeki haftaya bakacağız artık arkadaşlar...Maksimum 20-21 gün kaldı.
-
Arkadaslar bu hafta zor hatta haftayada zor gibi komisyondakilerden bazilari yurtdisinda imis biri ikiside doner donmez toplasanlar dahi 2 haftayi bulur sahsi fikrim subati unutun insallah utandirirlar
-
@hattorihanzo 9 Mart'a kadar son bulacaktır hocam
-
Beyler, bayanlar hepinizin acısını anlıyorum, açıklanmayan ilanlar sonrası hepimiz üzüldük, sıkıldık, delirme raddesine geldik hakeza. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Benim şahsi tahminime gelirsek şubat'ı bulmayacağı kanaatindeyim; eğer de bulursa 1 kardeşiniz olarak buradayım. nickaltıma her şey yazabilirsiniz, hodri meydan
-
@patakute biz şubatta degil miyiz ya
-
@shady1 pardon mart kafa iyice gidik
-
@patakute ağır konuşurum
-
yazik şu ülkenin gençlerinin durumu vahim. Hata bizde kpss ile filan ne ugrasiyon girseydin bi belediyeye filan simdi kapmiştin kadroyu. Niye her işin zor tarafini seçiyoruz ki biz sıkıntılı miyiz neyiz