9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ben yazdım sadece sayfanız da değil bildirim olarak gönderin haberi dedim sayfadakini ben bile görmüyorum bakanlığın nasıl dikkatini çeksin
-
@halilhy, içinde söyledi:
18 Eylül-06 Ekim 2017 tarihleri arasında yapilan SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 139gündür (4 Ay 16 Gün) açıklanmamaktadır. 1600 aday mulakat sonucunu beklemektedir. Bu konuyu tekrardan haberlestirmenizi rica ediyoruz
+1
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@halilhy, içinde söyledi:
18 Eylül-06 Ekim 2017 tarihleri arasında yapilan SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 139gündür (4 Ay 16 Gün) açıklanmamaktadır. 1600 aday mulakat sonucunu beklemektedir. Bu konuyu tekrardan haberlestirmenizi rica ediyoruz
+1
+1 de benden
-
@krtalprn +1
-
ben de yazdimmm
-
Arkadaşlar ebasvuru.ombudsman.gov.tr/Giris.aspx burayada yazabiliriz
-
Metnin altına dikkati toplamak adına bildirim şeklinde yayimlamalarina destek olmalarını da talep edin arkadaşlar unutmadan.
-
Tüm arkadaşları bekleriz. https ://chat.whatsapp.com/Hyxndp0VYi3JJiln31p7kw
-
Arkadaşlar burda açıktan numaranızı paylaşmayın, daha önce de belirttiler sanırım bunu.
-
Bidaha paylaşın açılmıyor
-
Bakan hanım her gün başka bir yerde. İşimiz zor.
-
Bu arkadaşta bir kıllık vardı zaten yasaklamışlar.Hop oturup hop kalkıyordu..
-
memurlar. net haber yapmış arkadaşlar. https ://www.memurlar.net/haber/730192/1600-aday-4-aydir-mulakat-sonuclari-icin-sgk-yi-bekliyor.html?utm_source=headlines
-
Allah yardımcımız olsun bizim iş zor valla. Kimse ilgilenmiyor. Hayal ürünü gibi geziyoruz ortalıkta
-
Bildirim geldi mi bende uygulama yok da
-
Memurları hallettik şimdi daha etkili bisey yapmamız gerek aklına gelen yazsın arkadaşlar bi milletvekili olur medya organı olur
-
Memurlara bi tesekkur edelim
-
Bakan yardımcısinin gonderisinin altına hepimiz üç beş tweet atsak kimse gelmiyor 6-7kisi oluyoruz en fazla
-
@kardinalist daha önce düşündüm de bunu o hesap kullanilmiyordu twit mi atmis ?
-
@kardinalist hiç twit atmamış ki baktım şimdi