9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@halilhy herkes tamamsa 19 yada 19 :30 da arzu erdem bşta olmak üzere etkinlik yapalım twet leyerek hatta üyelikleri alanlar face gruplarınada yazarsa katılım olur
-
Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes,
Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es../ -
Dilerseniz Yazalım arkadaşlar arzu Erdem’e Twitter üzerinden
-
Ben yazdim da gormedi instagram twitter dan yorum mesaj atmistim .
Cok kisi olursa gorur belki
Iibf nin derdini dinleyen tek vekil -
Bu haldeyiz
https ://m.youtube.com/watch?v=HYbEMn2GnQw.Sağdaki ben. Soldaki kim bilmiyorum.
-
@ahobaba ben de twitterdan yazmistim "konuyu inceleyelim kardeşim" diye dönüş yaptı
-
Duruma çok pis alıştık. Eğer bir gün açıklama yapmadan sonuçlar açıklanırsa çok büyük boşluk oluşacak.
-
Pardon ama birşey soracam kaç tane whatsapp grubu var sgk ile ilgili Bizden habersiz alt örgütler kuruluyor sanırsam
-
@kai-hitwatari belki de açıklandı bizim haberimiz yok.:)
-
5 aya yakın bir süredir bekliyoruz. Çoğu etkinliğe katıldım. Yeri geldi BİMER, CİMER ne varsa yazdım. Hepsi de kendi gerçek profilim ve kişisel bilgilerimle. Yalnız forumda rumuz kullanıyorum. Korkmayın, haklı bir talebimiz var. Ben kimsenin ahlaka, adaba aykırı bir şeyler yazdığını görmedim. Etkinliklerden takip ettiğim her arkadaşım seviyeli ifadeler kullanıyor. Daha ne olsun?
Sayın Bakan ve Sayın Başkan yazdıklarımızın ne kadarını okudu bilemem. Taşerondan tutun da çalışma hayatı ile ilgili akla gelebilecek ne kadar konu varsa, günlük ne kadar ileti gidiyor onlara, hepimiz tahmin edebiliyoruz artık sanırım.
Belli ki Bakanlık ya da Kurumun bu hususta acelesi yok.
Her zaman diyorum, şimdi de tekrarlıyorum. 5 ay önce girdik bu sınava, bir tarafta beklesin. Elimizden geleni yaptık, vicdanımız rahat olsun. Ama, hayatta bu sınavdan daha mühim şeyler de var. Sağlık gibi, aile, eş, dost, akraba gibi... -
@budageceryahu Agzına sağlık ancak o son saydıkların para olmadan hep sallanıyor beKlenen heRgün zarar görüyor
-
Hocam memurlar bildirimli haber yapsaydı çok büyük yankı olucaktı . Bence twiterı falan boşverin bakanlığı arayıp kendimizi hatırlatmamız lazım . Girin çsgb sitesine yarın önünüze çıkan numarayı arayın . Kurumda herkes haberdar olur. bence yarınki etkinlik bu olmalı . 1 saatinizi ayırın ve karşınıza çıkana sorun
-
Sizde de şey oluyomu arkadaşlar hani önceden heyecan vardı biri açıklanacak dese baya heyecanlanıyodum ama şimdi atıyorum yarın açıklanmayacağına eminim ve hatta açıklansa bile inanmayacak kıvama geldim
-
@gonzaloluca tam üstüne bastın ayağını kaldır kardeşim.
-
Bir haftayı daha boş geçmek üzereyiz.
-
@eşref-i-mahlukat geçtik zaten hocam yarın da açıklanmaz haftaya da açıklanmaz.
-
Ya bu gündem hiç boş kalmıyor ki taşeron bitti şimdi çiftçinin emeklilik görüşmeleri başladı yani artık korkmaya başladım liste bakanlıktaysa gerçekten.
-
Haberlere baktım da milli kütüphaneden Meclis’e yürürken darbedilerek tutuklanan biri yok. Bizim yepyeni arkadaş icraate geçmemiş sanırım
-
@samet06 trol
-
açıklanmayan mülakat.bos yere alima cikmislar.