9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari gvs bitmiş mi yani öyle mi bekletiliyor
-
@krtalprn hocam nasıl o anlamı çıkardın ?
-
@kai-hitwatari gerçekten mi gvs ler bitmiş.
-
Biten gvs ler miymiş. Kim bitmiş anlamadım ben.
-
biz bittik de gerisini bilmiyorum
-
@mağdurum elbet hakkı vardır bunun. Ben saniyemi dahi helal etmiyorum.
-
@kai-hitwatari biz kasıtlı bekletiliyoruz dediniz ya hocam ondan dedim
-
mutlak gerçek olan şey şu: sonuçların şimdiye kadar açıklanmamış olmasının hiçbir makul, meşru ve kabul edilebilir açıklaması yok... yok taşeronmuş yok asgari ücretmiş birbirimizi aldatmayalım.... biz el emeği göz nuru buraya kadar geldik alnımız ak başımız diktir çok şükür... hakkımızı yiyen herkese zehir zıkkım olsun inşallah çektirdiğinizi çekersiniz..
-
Arkadaşlar biz mülakata girdik mi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum b blokta kantin gibi bir yerde bekletilip 10ar 10ar 2. Kata cıkarıldığımızı? Bunlar hepsi rüyada olabilir tabi. Bir uyanıyoruz daha kpssye girmemişiz. Sahi bir ara burda umuttan bahsediyorduk o da kalmadı di mi? Zaten bu yazdıklarımı da hiç bir yetkili okumayacak. Neyse cümleten hayırlı geceler olsun. Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete...
-
Sinan uzunpinar tweetimi RT yapmış hemde beğenmiş insallah birilerinin görmesinde fayda olur
-
@kardinalist kendisinin ufacık dahi etkiye sahip olduğunu düşünmüyorum olsaydı şimdiye kadar olurdu. Bu ülkedeki hangi dernek aidat toplamaktan başka görev icra etmiş ki zaten...
-
Sabahtan beri televizyonda konuşuyorlar bunların tek derdi oy toplamak kimsenin devlete hizmet etmek iş yapmak gibi bir problemi yok gibi görünüyor burdan bakınca ...
-
duyumcu arkadaşlar da kayboldular:( nisan ya da 2019 diyen kimse de kalmadı! bazı korku filmlerinde fotoğraflar görünür ama o fotoğraflardaki karakterler silinir yavaş yavaş birden yok olur!tek tek başımıza gelen bu gibi geldi ürperdim
-
Bence bu mülakatı bekleyen işsiz 100kişi bile kalmadı ondan buralar hep aynı kişiler
-
Bu mülakata girip girmeme hususunda kararsızdım. Niye girdim ki?
-
@drago Yokkardes özellikle bu ay sinav ve mülakat temposu olarak çok yoğundu millet harıl harıl ders çalışıyor ondan bir kısım burda forumda büyük ihtimalle
-
Günaydın bu memleketin mağdur çocukları, inşallah bu hafta açıklanır da seviniriz.
-
Piyasaya çıkar yakında başkan :))) -
İlk defa bir umut var içimde önünüzdeki hafta açıklanacak diye
-
benim umudum falan yok.2.alim olunca ne yapcami iyi biliyorum sadece